Direktlänk till inlägg 22 oktober 2008

Välkommen in! Såhär är planlösningen.

Av Anders - 22 oktober 2008 22:44

Jag önskar närma mig detta med gott humör under olika rubriker skriver Thomas Tidholm precis i början av Friluftsliv i strandområden. Jag tar intryck.


Jag tänker mig att alla kanske inte är intresserade av precis allt. Jag kommer dessutom troligen att bli ordrik emellanåt. Därför kommer jag att blogga under noggrannt utvalda kategorier.


Under Bruket hittar man poster som handlar om mitt jobb och sånt som rör det. Det vill säga teater, pjäsförfattande, kultur och kulturpolitik, stress, övertid, svartsyn och utopiska fantasier. I den mån det kommer att förekomma nåt skvaller alls så lär det dessutom hamna här.


Jaha, och hur var det där då? är samlingsnamnet för tyckande och recenserande av böcker, filmer, teaterföreställningar, Tv-program och vad vet jag. Jag läser mycket och för nogrann läsdagbok sen tolv år tillbaks. Att få pesta min omgivning med svepande utlåtanden kring särskilt böcker ser jag nästan larvigt mycket fram emot.


Det är nog inte så många som vet, men jag är faktiskt arg som fan väldigt ofta. Problemet är att jag har svårt att visa det. Jag är konfliktskygg och mesig och tenderar att svälja och svälja. Och svälja. Sen slår jag sönder en stekpanna rätt vad det är, och det är ju varken moget eller billigt. Ventilen är det forum där jag tänker tillåta mig att vara våldsam, onyanserad, aggressivt subjektiv, grov, übergnällig och osaklig. Här kommer det att stå saker som jag nog aldrig skulle vågat säga i verkligheten. Äspri deskalje liksom. Förhoppningsvis blir det lite kul också på ett koleriskt vis, inte bara terapeutiskt.


En av dom många fantastiska sakerna med att vara pappaledig är att jag nästan varje dag får vara med om att min son gör nånting han aldrig gjort förut. Jag tänker försöka låta mig inspireras av det, och göra likadant. Mina framsteg kommer nog bli rätt mycket mindre än hans, men dom kommer redovisas parallellt under söta kategorien Vardagspremiärer.


Resten har bloggagratis bestämt att det heter Allmänt.


Fler kategorier kommer säkert att tillkomma efterhand dessutom. Med en kniv. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se