Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Min mamma läser min blogg!

Av Anders - 30 oktober 2008 12:10

Hon berättade det för mig i telefon igår. Jag skulle rapportera lite Trollet-framsteg, och fick till svar att det visste hon väl redan. Broppan hade länkat i ett mail.


Och det är ju förstås svinbra att hon har hittat hit. Hon bor i andra ändan av Sverige (precis som Trollets farfar, mormor och morfar för övrigt) och om inte annat så är det ju ett fantastiskt sätt att hålla sig lite uppdaterad kring det underverk som är ett av våra stora gemensamma intressen på daglig basis. Jag tycker min morsa är både stark, rolig och klok, och har inga (större) hemligheter för henne. Detsamma gäller farsan, om nu även han skulle smyga runt i cyberbuskarna här.


Ändå rycker det till en aning i nån slags inre tonåring, som med fasa ser hur ens föräldrar tar sig friheten att interagera i ens civila liv. Lite som känslan när farsan nån gång kom tassande med ett knippe folkisar och undrade om det var okej att han satt med och kollade på film. Med följden att man ägnade filmen halva uppmärksamheten, och la resten på att kolla så inte han gjorde nåt skämmigt (typ andas eller så). Och ALLA andra hade föräldrar som man ju kunde ha i möblerade rum och så vidare och så vidare.


Det är väl så. Man är deras barn hela livet, det pratar dom ofta om. Men dom är även ens föräldrar hela livet. Den där styvnackade tonåringen lär fortsätta att få lite nippran emellanåt. Alltså:


Kejrå morsan, du får sitta med. Men vi tänker kolla på splatter-film och bara så du vet så svär vi hur jääääääla mycket vi vill.


Puss på dig!

 
 
Frida

Frida

30 oktober 2008 21:28

"...och la resten på att kolla så inte han gjorde nåt skämmigt (typ andas eller så)" Word! :D Min pappa läser också min blogg.

http://vad-frida-sa.bloggagratis.se

 
Ingen bild

MA

31 oktober 2008 08:57

Läser inte ont anande bloggen i dag igen - naturligtvis BARA för att få nyheter om enda barnbarnet, guldklimpen 50 mil bort - och där står plötsligt berättat om mig, hjälp! Lovar att diskret, ytterst diskret, tassa in på bloggen då och då. Du kommer inte ens märka att jag är där - ha! Jag ska inte dricka folköl som far, knappt andas heller...lovar. Har provat, och jag kan hålla andan precis så länge som det tar att läsa ett av dina kortare inlägg. Håller för öronen och lyssnar inte när du svär och bär dig åt heller, men f--a ta dig om du börjar snusa igen! Jaja, en gång mamma, alltid mamma som sagt. För övrigt älskar jag dig, och puss tillbaka. Mamma.

 
Anders

Anders

31 oktober 2008 10:14

Ha! Min morsa, ladies and gentlemen. All kärlek! Snuset är fortsatt ur systemet - över ett halvår nu! - och ska så förbli. Ska bli så roligt att ses om några veckor.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Chris

Chris

3 november 2008 17:16

Även din mors väninna läser din blogg efter tips från egna sonen. Jättetrevligt att få läsa dina funderingar. Har ju inte sett dina pjäser sedan debuten. Vi har ju följt dig genom ungdomstid, bohemetid och numera Svenssonliv med barn, dagis och annat som hör det livet till. Härlig ton i dina blogginlägg, önskar jag kunde vara lika modig som du om alla vardagsfenomen. Kanske kommer med mognad i skrivandet. Lovar att inte synas så mycket i kommentarerna, ville bara gratulera dig till även detta forum. Kram från Chris

http://blogg.passagen.se/freija1

 
Anders

Anders

3 november 2008 22:08

Välkommen Chris! Herregud, inte behöver du eller mamma tassa på tå sådär (fast jag fattar att ni skojar)! Tyckte bara det var intressant att uppmärksamma att den där inre tonåringen fortfarande rör på sig emellanåt. Och vad han signalerar är väl egentligen ett starkt behov av att det här är MITT, liksom. Modig är jag rakt inte. Jag är en typisk sån som knyter näven i fickan och går hem och bloggar. Därav "Ventilen". Kram tillbaks!

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards