Direktlänk till inlägg 22 november 2008

Jubileumsinlägget.

Av Anders - 22 november 2008 13:25

Idag har jag bloggat i en månad. Jag vill tacka min familj, särskilt min Loppa och mitt Troll. Jag vill också tacka mina trogna läsare. Utan er och era fantastiska kommentarer hade det aldrig gått. Jag älskar er alla. Förlåt, jag lovade mig själv att jag inte skulle gråta.


Jag hade tänkt att klippa ihop en tillbakablick, ett aldrig så litet greatest hits ur min guldkantade karriär, min motsvarighet till ett sånt därnt vi har slut på idéer, kan vi inte visa lite highlights från förr-avsnitt i en sit-com. Sen slog det mig att ni redan har permalänkat era favoritinlägg, och återvänder till dom dagligen för tröst och vägledning. En blogg är ju mera som en DVD-box, den limiterade utgåvan med massor av extramaterial.


Sen tänkte jag svänga ihop en show i mästarklass på lokala sunkhaket Karlavagnen. Men sen tyckte jag att det vore cyniskt och antidemokratiskt att smutsa ner bloggen med aktiviteter IRL som inte alla läsare får vara med om. Vi kör alltså ett imaginärt firande.


Nu uppträder ett återförenat ABBA med en nyskriven ballad.

Nu gör Robert Gustafsson en jätterolig monolog. Bland annat snyter han sig i kungens slips (haha HA) och skär sig i ögat på en papperskniv.

Nu klänger Cirkus Cirkör i rep på ett poetiskt vis.

Nu sjunger Orfei Drängar ett medley på snapsvisor lite fräckt sådära.

Och NU kommer ett fyrverkeri i världsklass, ett sånt där perfekt synkat som man behöver trettio gravt empatistörda tyskar för att genomföra.

Poff, poff, PABAMMM, poff, poff, TRAMMMMMM-PANG PANG PRAFFFFFF!

(Bilden gör det inte rättvisa! Alla på en gång nu: Aaaaah!)


Tack för en skitrolig första månad. Med en kniv!

 
 
Emmelie

Emmelie

22 november 2008 14:48

Haha. Jo det var väl nån som var missnöjd med socialbidraget eller nåt, vad vet jag? ;) Dom såg det ju uppenbarligen som ett hot våra poliser..

http://emmelienilsson.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

22 november 2008 18:53

HA, HA, HA, HA, å herre gud så rolig du är! Jag får nästan kramp i magen. Tack.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tessan

22 november 2008 20:54

Efter en lång dag bland sillar och desserter varvar jag alltid ner med en uppdatering av "Knivens" och "Trollets" leverne och framsteg! Pussa hela familjen och GRATTIS!

 
Nina

Nina

22 november 2008 20:56

Åh. "Nu klänger Cirkus Cirkör i rep på ett poetiskt vis". Jag blir alldeles lycklig. Jävligt träffsäkert!

http://www.igel.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

23 november 2008 12:59

Emmelie svarar på en kommentar jag gjorde på hennes sida om ett bombhot i Kramfors, ifall nån undrar.

Tant Grön och Igel - det är verkligen skitkul att folk jag aldrig ens träffat är inne och läser och kommenterar min blogg. Tack snälla snälla, och tack för ERA bloggar!

Tessan - om det här hade varit en bok skulle det där uttalandet vara gjutet på framsidan. För övrigt är det fan inte många som på fullt allvar kan säga att man haft "en lång dag bland sillar och desserter"! Kram, och ses snart hoppas jag!

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Linus

24 november 2008 12:05

Nu får du böta hela lönen till ironilådan Anders:)

 
Anders

Anders

24 november 2008 21:22

Linus - Skrift räknas inte, som tur är!

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards