Direktlänk till inlägg 2 december 2008

Självkritik

Av Anders - 2 december 2008 23:52

- Hrm. Anders. Nu ramlar det in massor av nya läsare här.

-Ja! Visst är det grymt?

-Det är jättekul. Verkligen. Jät-te-kul. Men...tycker du verkligen att du är speciellt...ehm, välkomnande?

-Vadå? Jag kommenterar kommentarer. Jag är uttryckligen tacksam. Jag skriver livsbejakande och frejdigt med en nypa vass självironi.

-Och långt.

-Långt?

-Låååångt, Anders.

-Lite långt kanske.

-Ska vi inte ta och försöka vara ärliga istället? Du skriver tokjävla idiotlångt med en kniv. Ingen vettig människa orkar med sånt där. Vad är det vi brukar säga? Det är en blogg, inte...?

-Det är en blogg, inte en roman.

-Just det.


Här är Läsa Lätt-varianten av december-inläggen:


Farbro Knivens högst subjektiva snabbguide till the Residents. The Residents är en konstigt band. Dom har gjort en massa skivor och har hemliga identiteter. Jag gillar dom väldigt mycket och pratar väldigt mycket om det.


Paranoid pusseldeckare i kaninkostym. The Residents har spelat i Stockholm. Jag tyckte det var jobbigt att gå dit, men sen blev jag glad. Det överraskar troligen inte någon att jag tycker konserten var bra.


För er som inte orkar: ett kortare inlägg om att vara lång och snäll. Är trots sitt namn ett nästan lika långt inlägg som dom föregående två. Jag är lång och tar en massa hänsyn. Därför får jag ont i ryggen. Stackars mig.


Herr Trollets känsla för timing. Trollet ville inte sova förmiddag. Sen somnade han i vagnen istället, så jag måste gå långpromenad i regnet. Det tyckte jag var jobbigt.


Fütter mein Ego. Jag har fått en pjäs tryckt i en bok. Dessutom har jag och Loppan skrivit ett bra förslag till Skuggutredningen,fast jag inte trodde det. Sen avslutar jag skrytet med att fjäska lite med bloggens läsare.





 
 
Huskorset

Huskorset

3 december 2008 01:28

Skitbra idé, fortsätt skriva tokjävla idiotlångt med en kniv och kör sedan ett uppsamlingsheat med cliffsnotes till veckan som gått till helgen. ;)

http://huskorsetshemligaliv.blogspot.com

 
Håkan (hakke)

Håkan (hakke)

3 december 2008 10:00

Nästa gång vill jag se fyra korta inlägg följda av ett inlägg med überlånga sammanfattningar av innehållet. Och som basker på tanten en inbunden utgåva i äkta fuskskinn.

http://hakkesnack.blogsome.com

 
Anders

Anders

3 december 2008 12:00

Huskorset - Eller så kan jag ju helt enkelt försöka skriva lite kortare... Vad roligt att du hittat hit!

Hakke - det där känns som en riktigt otäck nedåtgående spiral. Fresta mig ickot.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Frida

Frida

3 december 2008 14:20

Åh, jag vet ingen annan blogg där man känner sig mer uppskattad och välkomnad som läsare! Det är som att kliva in i ett trivsamt vardagsrum och bli bjussad på ostmacka och te varje gång man är inne här!

http://vad-frida-sa.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

3 december 2008 15:14

Haha, underbart! Det där att med att kunna skriva kort är en konst!

Du måste för övrigt se "Det är vi som är hemgiften". I föreställningen gör de ett kort referat av showen de just spelat, till stilen mycket likt det här inlägget. :)

http://sofiasko.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

4 december 2008 01:28

Frida - en fantastisk liknelse som blir ännu mer fantastisk för att den gäller mig. Tack! Här är en filt att ha om benen. Mjölk, socker?

Sofia - arrgh, jag måste se Klungan! Och tiden bara går...

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Fetkatt

4 december 2008 20:36

Tja... eftersom jag just dumpade en idiot-jävla-lång kommentar på inlägget om Trollets tajming (som inte ens knappt alls handlade om dig, utan om MIN sura dag), så ska jag väl inte gnälla. Men jo, du skriver rätt långt. : )

Men du skriver vasst och bitterkul på ett sätt som ibland är exakt vad man behöver en frusen jävla skitdag. En filt om bena och choklad överallt! I love!

 
Anders

Anders

4 december 2008 22:40

På högoktanig kakao och med äkta vispgrädde?

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

fetkatt

5 december 2008 12:15

Ja! OOOOH ja!!! : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards