Direktlänk till inlägg 4 december 2008

Tänk typ "Den vackraste visan om kärleken". Fast med blogg.

Av Anders - 4 december 2008 21:55

Jag är så trött så trött så trött som bara en småbarnsförälder kan gnöla om att han är trött. Alltför många nätter med fyra eller fem timmars sömn börjar ta ut sin rätt. Ska jag vara ärlig så är det dock bara nån enda av dessa nätter som kan härledas till att Trollet sovit dåligt eller sparkat mig i ansiktet eller så. Ska jag vara ärlig har det handlat om att jag alltför ivrigt värnat småtimmarna som egen tid (vilket ju, som alla vet, en småbarnsförälder lipigt kan drömma om med darrande stämma så att det framstår som Graal).


Ska jag vara helt ärlig så har jag suttit och slöläst bloggar till klockan sent, okej? Ja, förutom igår då när jag var ute och drack öl med min rumänska dramatikerkollega Gianina och kom hem vid halv två. JAG ERKÄNNER: Det är inte ett skit synd om mig. Nöjda nu?


Fast trött som fan är jag ju ändå. Och när jag och Trollet imorse låg och läste bilderböcker i kuddhavet, då var det endast meddelst kamp jag lyckades hålla ögonen öppna medan grisen lät nöff nöff ännu en gång. Man börjar ju kunna dom där böckerna vid det här laget, tankarna kan lätt vandra iväg lite, och mitt i Traktortrubbel kom jag på en sagolik idé till ett blogginlägg. Som fem minuter senare, mellan Max napp och Kanin-paket var helt försvunnet. Och jag tänkte såklart att jaja, det kommer väl om jag bara ger fan i att tänka på det - men det gjorde det inte. Det var och är borta!


Och jag vet att ni tänker att om du glömde det så var väl idén inte så bra då. Och det brukar verkligen vara sant för min del, men grejen är att den här gången tror jag att det faktiskt VAR bra. Inlägget skulle heta Ett gigantiskt problem, så mycket minns jag. Vad bättre är, det var kort och stringent, knappt mer än ett par tre meningar. Och en riktig sån där jamenjaaaa-iakttagelse, rolig, vass och med allvar i botten. Eller alltså, det känns som att det var det. Jag minns ju inte ett skit.


Det vackraste blogginlägg som någonsin skrivits kunde ha stått just här. Och tusen sinom tusen kunde ha vallfärdat hit för att läsa och kommentera det, med stilla tårar på kinderna. Tänk på det när ni hackar i er ännu en låghalt och aningen för lång vardagsbetraktelse här på bloggosfärens bakgård.


 
 
Håkan (hakke)

Håkan (hakke)

4 december 2008 23:56

Nu är klockan fem i tolv på natten. Gå och lägg dig Anders. NÄ NÄ, INTE LÄSA BLOGGAR NU. NEJ, INTE ENS EN LITEN STUND. BUMS I SÄNG!!

http://hakkesnack.blogsome.com

 
Mia

Mia

5 december 2008 08:09

Att du mitt i din trötthet lyckades formulera "glidit in på en zeppelinare utanför ditt fönster och semaforerat mitt namn med brinnande amerikanska flaggor" är imponerande.

Tack för en inspirerande kommentar!

/mia

http://miahellstrom.driftig.nu

 
Ingen bild

Fetkatt

5 december 2008 12:26

Läste just idag att minnet, det hänger liksom med. Fast bara VISSA minnen, för när cellerna delar sig och blir nya och liksom pimpade, så hänger DNA-strängar med och i vissa av dom ligger lite minnen och plaskar runt och bara följer med och följer med tills döden skiljer oss åt.

Därför minns vi vår första kyss när vi sitter på gammelhemmet med liggsår i röven. Det du!

Förklarar varför jag minns det själsliga nypet från min kärlek i 4:e klass, efter mitt "ja" på frågan om jag ville dansa tryckare med honom. En fråga han ställde ENBART för att kunna yttra följande ord:
"Ha! Det får du inte!"
Fy fan.

 
Sofia

Sofia

5 december 2008 13:47

Men vilken besvikelse! Du får se till att komma på vad det var. Jag är inte nådigt nyfiken nu.

http://sofiasko.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

5 december 2008 17:06

Hakke - fånigt nog så gjorde det där faktiskt en viss skillnad igår kväll...

Mia - fast jag stavade inte sådär bra, tror jag.

Fetkatt - det innebär att inlägget dyker upp när jag är åtti och alla slutade bry sig för exakt fyrtiosju år sen...

Sofia - se ovan. Du är knappt pensionär när det händer!

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards