Direktlänk till inlägg 10 december 2008

Det göööliga inlägget som kom av sig

Av Anders - 10 december 2008 22:24

Idag skulle Trollet få skriva ett alldeles eget inlägg. Knuffen kom från en kommentar av Hakke, men kom igen! Det var ju oundvikligt. Nåt så jävla übergööligt som en liten knatte som får hamra fram nåt obegripligt på tangentbordet nussi nuss, vem kan motstå det?


När Trollet sitter i knäet framför datorn dyker han i allmänhet som en hök mot numlock-knapparna. Oftast hinner han nå dom med sina tremetersarmar, och hamra fram nåt kodliknande med sju radbrytningar innan censuren slår till i form av en tiillbakarullad skrivbordsstol.


Men när hans grymme fader idag höll fram tangentbordet drabbades han av en tillfällig prestationsångest. Han petade lite på mellanslaget, kom åt ett kommatecken, flyttade ner en rad. Inget spektakulärt inlägg precis. Mest...ingenting.


Sen högg han plötsligt som en kobra på windowsknappen, fingrarna fladdrade hit och dit, inte ett tecken skrevs på skärmen, men han var långt inne i undermenyerna på kontrollpanelen och på god väg att ändra skärminställningarna innan jag fick stopp på honom. Hade han fått hållas hade han väl formaterat om hårddisken.


Ni får alltså tänka er hur helvetes gulligt med en kniv det hade blivit. För fler såna här experiment blir det ickot.

 
 
Sofia

Sofia

10 december 2008 22:58

Det är alltid så mycket mer lockande att göra saker man inte får. Och det är inget som är ålderbaserat kan jag meddela. Bus.

http://sofiasko.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

10 december 2008 23:29

Så sant. Det är väl för övrigt samma mekanism som gör att det är lögn i helvete att få honom att visa upp sina bedårande konster. Då tittar han upp på en med en helt blank min som stillsamt meddelar "Jag är inte din apa, hörru".

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Håkan (hakke)

Håkan (hakke)

12 december 2008 00:29

Pyret hade en oefterhärmlig (om man inte råkar vara ett år) stil där hon hamrade tangentbordet med dubbla knytnävar. Plötsligt var bilden på skärmen uppochner, och jag hade ingen aning om vilken tangentkombination som åstadkommer detta. Jag provade att navigera med musen, men jösses vad däligt det gick. Som en sånt där marknadsgyckel med en cykel vars styre vrider framhjulet pt fel håll. Jag tvärstöp.

http://hakkesnack.blogsome.com

 
Anders

Anders

12 december 2008 23:45

Lite som partytricket att byta språk till finska på nåns mobil, och se hur stackaren försöker navigera i menyerna med hjälp av muskelminnet för att försöka byta tillbaks.

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards