Direktlänk till inlägg 20 december 2008

Och sen sätter vi på bindeln förstår du.

Av Anders - 20 december 2008 00:03

Har ringt några telefonsamtal till la Familia och fått klart för mig när folk dyker upp före jul, vem som har med sig vad, hur vi ska styra upp stora mathandlingen utan bil och i vilken ordning saker och ting ska ske generellt. Det är fortfarande samma mängd saker som ska göras, men min stressnivå är nere med hälften.


Jag är tämligen anal. Jag är en sån som vill skriva listor och bocka av. Och gör jag nåt som inte står med på listan skriver jag fan dit det och bockar av. Annars märks det ju inte! För mig är osäkerheten det som stressar mest av allt. Det där löser sig på nåt vis, det får jag nippran av.  Jojojo, jag kan absolut släppa taget, tack så mycket! Men jag behöver liksom ge mig själv tillstånd att göra det, larvigt nog. Nu grabben, nu blir det lite crazy här. Wee-haa.


Jag är en sån som, om jag nån gång skulle bli avrättad, garanterat skulle kräva att få veta exakt hur det skulle gå till i förväg. Sen vrider vi på den här strömbrytaren, serru, och då kommer strömmen genom sladden här. - Okej fast vänta, vem är det som spänner fast mig? Och när jag väl hade den totala jävla överblicken, då hade jag varit värsta mönsterfången. Huvet i metallringen, ja. Jorå, jag vet. Man är väl påläst.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Fetkatt

20 december 2008 10:41

: )
Underbart!
Håller speciellt med om att HAR man utfört nåt som inte stod på listan, så måste det med. Möjligen för att ge en själv tillfredställelsen i att faktiskt STRYKA nåt på den där jävla listan...

 
Huskorset

Huskorset

20 december 2008 18:39

Åh, jag vet. Listor är da shit. Och jag skriver också till. Det här var ett år sedan, vi skulle fira jul i Stockholm och flytta från Linnéstan till Jonsered den 28/12.

http://huskorsetshemligaliv.blogspot.com

 
Huskorset

Huskorset

20 december 2008 18:40

Näha, länken pajade. Det här menade jag:
http://huskorsetshemligaliv.blogspot.com/2007/12/det-r-mycket-nu.html

http://huskorsetshemligaliv.blogspot.com

 
ullrika

ullrika

20 december 2008 22:02

ehum. ibland skriver jag upp saker på mina listor som redan är gjorda. för att jag ska kunna bocka av dom.. då blir åtminstone nåt bockat på den där gnetna to-do:n :)

http://akirllu.blogg.se

 
Bloggblad

Bloggblad

20 december 2008 22:22

Oj, jag trodde jag var ensam om att justera mina listor... men inga knäppheter får man ha för sig själv...

http://bloggblad.blogspot.com

 
Anders

Anders

22 december 2008 00:27

Vi får bilda en stödförening folkens. (Nämen titta, "kommentera kommentarer på bloggen" är faktiskt redan avbockat på min lista!)

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se