Direktlänk till inlägg 1 januari 2009

Knivens webbidoler: Här får ni en kondor!

Av Anders - 1 januari 2009 22:57

Redan den 19:e december mottog jag den här finfina utmärkelsen (eller awarden som vi säger i bloggosfären) av ingen mindre än Mia. I love your blog, minsann! Först tyckte jag att bilden såg ut som en sån där asätande kondor i profil, men nu tror jag att det nog är en ros. Fantastiskt vacker är den i alla fall. Det syns väl?


Om man vill får man skicka vidare utmärkelsen till sju andra bloggare, och vad vore väl roligare att ägna sig åt denna första skälvande bloggafton 2009? Jag passar alltså på att att ta ett stortag i Knivens webbidoler och presenterar och länkar till sju nya (i min länklista) och jävligt fina nätskribenter:


Brallan, som från sitt hörn av Tyresö presenterar mammaliv, släktkaos och lättare shopaholicism på ett ljuvligt spydigt vis.

Celina, ännu en av Uppsalabloggarna, som med sin aggressiva, skitiga, vrånga och asroliga blogg fyller lite av det tomrum som Fetkatt lämnade efter sig när hon la av. Dessutom med massor av finfina bilder.

Sofia, som skriver om och högt och lågt med osvikligt Nordmalingskt jävlaranamma, gott humör och en skön självironi.

Huskorset, som skriver roligare och klokare om teater än nån annan bloggare jag stött på. Förutom allt annat roligt och smart som står där. Har bland annat presterat årets roligaste julinlägg.

Tripletmama, som ger mig lyxen att följa min gamla borttappade kompis från Åmålstiden eM i hennes liv overseas. Och sätter saker och ting i perspektiv när jag tycker att jag har händerna fulla med EN unge...

Mård, som vänder och vrider på språket så det knastrar mellan tänderna och skildrar småbarnsföräldraskapets fram- och baksidor så jag fnissar och nickar religiöst samtidigt. Dessutom emellanåt en slags antimodeblogg på ett bisarrt roligt vis.

Ullrika, som har en vänlig, glad och positiv blogg, vilket kontrasterar vackert mot alla cyniker jag läser. Men dessutom full av smarta och skojiga vardagsblickar, med en liten aning retsamma tänder i.


Sju nya webbidoler, slabang bah! Och det finns ännu fler, som kommer att presenteras såsmåningom...


Just det, jag höll på att glömma:

Om man vill skicka vidare awarden gör man såhär:

1. Den som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.

2. Länka till bloggen du fick den ifrån.

3. Ge vidare till sju andra bloggare och länka till deras sidor.

4. Lämna ett meddelande i deras bloggar så dom vet att dom fått awarden.


Dett är alltså inget kedjebrev, utan då en award. Kej?





 
 
Huskorset

Huskorset

2 januari 2009 01:35

Man bugar sitt djuuupaste och tackar och kommer nu att gå och knoppa, men ämnar utdela awarden vidare in om en, kanske inte alltför snar men dock, framtid. TACK!

http://huskorsetshemligaliv.blogspot.com

 
Sofia

Sofia

2 januari 2009 02:10

Jag känner mig oerhört smickrad! Och det är ingen överdrift! Tack. Tack. Tack.

Angående mitt löfte... Jag tror det kommer att gå! Har gjort ett uppehåll tidigare på 3 månader och det gick bra. Och Onico och sån skit är jag definitivt för stolt för :P Envis är också en av mina många egenskaper, så nu ska jag ge mig fan på detta! 6 års snusande får nu se sitt slut!

http://sofiasko.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

2 januari 2009 02:10

Jag tyckte för övrigt motivet på bilden liknade en man med jättenäsa först...

http://sofiasko.bloggagratis.se

 
mård

mård

2 januari 2009 10:56

Åh gudars, en kondor, kan vara det finaste jag fått. Tack och bock. Ska låta kondoren vandra från hand till hand (that is nominera sju egna). Fria fåglar är lyckligare och allt man kan tänkas säga om man heter Paolo Coelho.

http://pinemarten.wordpress.com

 
Mia

Mia

2 januari 2009 16:54

Jag ska vara ärlig. Jag TRODDE VERKLIGEN att DET VAR en gubbe med stor näsa ända tills du upplyste mig om att så var inte fallet. Men jag spelar lite cooool..

(Jag borde dock definitivt bli mer uppmärksam och bildkritisk)

http://miahellstrom.driftig.nu

 
Ingen bild

fetkatt

2 januari 2009 17:13

Hmmm... Det tycks som om du läser en hel del bloggar, SAMT skriver en hel del på din egen. Har ni skaffat barnflicka eller? ; )

 
The Chosen One

The Chosen One

2 januari 2009 22:29

Shit pommes vilken ära!
Till att börja med vill jag tacka min far
som alltid stöttat mig... Gud det här kommer bli långt.

Tveksamt om jag kommer använda mig av den där läskiga bilden dock...

http://brallan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

ullrika

2 januari 2009 22:46

jag är ingen sån som ojajr mig i vanliga fall men nu har du fått mig att ojja fyra gånger (fem).

oj! du är väl för söt. jag har verkligen aldrig fått en kondorros förr. blir väldans generad såklart (som jag alltid blir vid såna här tillfällen). av två orsaker. dels för att du berömmer! tack! [och som du berömmer, inte ett ord kan väl stämma i all din rosning men jag slickar åt mig!] och desl för att du närmar dig linkfrågan så ödmjukt.. själv har jag länkat dig sen urminnes tider. och det utan att fråga om lov alls... hoppas det är okej ändå?
;)

 
Anders

Anders

3 januari 2009 00:00

Huskorset - dä ska ho ha, dä ska ho ha!

Sofia och Mia - alltså jag är fortfarande inte helt säker på om det är en ros. Och har ingen som helst aning om vad den gula näsan/näbben till vänster i så fall är. Först nu slår det mig dessutom att det av oklar anledning är snöflinogor i bakgrunden. Den är verkligen hidöst jävla skitful, Mia! Fast jättefin såklart.

Fetkatt - haha, nej nej. Jag sätter Trollet framför TV:n med en påse chips bara, så håller han sig passiv nån timme eller två. Och på kvällarna gör jag det här i stället för att umgås med min fru.

Brallan - den blev fan ännu läskigare i förstoring på din blogg!

Ullrika - Helt okej förstås!

Mård - Har aldrig läst Coelho, men hört honom beskrivas som litteraturens Julio Iglesias. Stämmer det? Vandrande kondorer är bästa sorten!

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
celina

celina

3 januari 2009 13:54

Tack som fan! :DDD Håller förövrigt med om det mesta som sagt om den så kallade rosen. Var helt säker på att det var en läbbig snubbe med näbb, hatt, mustasch och hela kittet.

http://celina.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards