Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Flera kategorier, det värmer gott i vintermörkret det!

Av Anders - 12 januari 2009 12:38

Hej hej. Jag håller på och rotar och möblerar om lite här i det trevna bloggpörtet - igen. Ursäkta röran. Nej, pilla inte på den där!


Först och främst har jag stött på en frågeställning som jag garanterat är den enda som bryr mig om. Men som icke desto mindre ger mig skavsår innanför öronen. En ljudbok som jag lyssnade ut redan i mitten av december har ännu inte "recenserats" under Jaha, och hur var det där då? Jag har helt enkelt haft för mycket annat att skriva om. Och sen dess har jag läst ut min första bok i pappersform sen fan oktober, och är hemskt sugen på att få presentera den för er. Jaha, säger den tålmodige läsaren. Och problemet är...? Tja, helt enkelt min komplettistiska läggning skulle jag tro. Ska jag skriva om sånt jag har läst så ska jag väl skriva om allt jag har läst? Men, säger den tålmodiga läsaren, du för ju förihelvete läsdagbok. Det räcker väl? Jamen, jag tänker bara att om det står i den så ska det väl stå här också. Rätt ska väl vara rätt. Skärp dig nu för faaan säger den inte längre fullt så tålmodige läsaren. Kejrå. Nu vet ni i alla fall. Det kan alltså hända att till exempel en bok jag har läst inte tas upp här på bloggen. Jag litar på att ni överlever.


Presenterar också två sprillans nya kategorier. Tretal ligger redan uppe, som den örnögde besökaren kanske har sett. Här hamnar mina Tre exempel på ett eller annat-inlägg. Dom tenderar att vara korta, spretiga och kanske lite kul.


Den andra nya kategorien heter Aftonstunden och hämtar förstås sitt namn från tidskriften med samma titel. Denna kan man ibland kan stöta på i väntrum, ett litet magasin på grovt papper som är fyllt av långa insändardiskussioner om hur kalla krigsvintrarna egentligen var och vilket kaffe-surr som smakade bäst. Aftonstunden blir således Med en kniv!:s lilla hörna för reminicenser och aggressiv nostalgi. Inlägget Ron och Inger i Masthugget är ett typiskt exempel. Väl bekomme!


 

(Trollet demonstrerar - i ett ansträngt försök att hitta en användning för en gullig bild - hur nya kategorier kan ge helt nya perspektiv. Ahem.)

 
ANNONS
 
Peter Barlach

Peter Barlach

12 januari 2009 18:27

Det var som fan, du bloggar! Kolla in min Best of se om du gillar det. Jag har bara läst några av dina, men jag tror jag gillar det.

Kram

Peter

http://peterbarlach.blogspot.com

 
Anders

Anders

12 januari 2009 22:33

Peter - hej och välkommen hit, vad kul! Ska lätt scouta din blogg framöver. Har sett dig i kommentatorsrutorna här och var, men aldrig tittat över den Barlachska tröskeln. Än, vill säga.

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se