Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Disturbing on so many levels

Av Anders - 14 januari 2009 23:57

En riktigt bra dag. Egentligen är det bara en enda sak som skaver i minnet:


Under vårt studiebesök på dagis pågick en rytmik-stund i rummet intill. Trollet var inne och hötte med en boll en stund, och babygungade fyra gånger, men är ännu inte inte superintresserad.


Vad dom dansade till? Ja, det var just det. Teeny weeny string bikini med Günther. Ryyys.


Det är inte Tittmyran ungen börjar på, direkt.

 
 
happy sally

happy sally

15 januari 2009 09:36

aaaaaaaaaa!!!!!!!!!
som vän till familjen känner jag verkligen med er. till och med smurfhits är bättre än det. jag är fortfarande traumatiserad efter att jag mina syskon gick på en dansuppvisning till en 7-årig släkting och när hon och dom jämnåriga sjöng med i "touch me" med opassande porrdans som ackompanjemang. varningsklockorna ringer i huvudet, jag känner hur jag blir ett med den amerikanska högern och bara vill tillåta psalmer. nästan. dagens ungdom har det svårt.

http://kanskehappysally.blogspot.com

 
Mia

Mia

15 januari 2009 10:35

Burr.Burr Jag sypmati-ryyyser...

http://miahellstrom.driftig.nu

 
Anders

Anders

15 januari 2009 13:04

Happy Sally - här var det bevars ingen porrdans till, bara helt vanligt bäbisgung och några lite större som stog och höll varann i händerna och svängde lite. Men förekommer slikt när Trollet börjar lära sig ens lite engelska, då är det jag som tar en tripp till Kungens kurva och inhandlar billiga facklor och högafflar.

Mia- Delad rysning är dubbel rysning.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ol

15 januari 2009 13:07

Anders min vän, det låter som att du sent omsider får betalt för gammal ost ;)

 
Anders

Anders

15 januari 2009 13:10

Vadå för ost? Vad har jag gjoooooort???

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ola

15 januari 2009 13:27

Rannsaka dig själv. Har det inte hänt att du i unga år plågat din omgivning med musik som du innerst inne vet inte är uppskattad? När det var din tur att få välja musik på gympan i högstadiet till exempel, vilken låt valde du då? Somliga skulle förmodligen uppfatta det som gudomlig rättvisa om din son snöade in fullständigt på euro-disco :)

 
Anders

Anders

15 januari 2009 13:48

Ah, okej, då är jag med. Alla hade ju inte små käcka hördröcksballader som tjejerna tyckte var tjusiga bak örat, nej. Men nu var det ju inte det faktum att låter i fråga är hidöst dålig som var själva huvudproblemet, utan att min son ska ha rytmik till Oooh, aaaah, teeny weeny string bikini, oooh (porrigt framstånkat på tysk brytning).

Jag är för övrigt helt övertygad om att grabben, åtminstone i unga år, kommer att ha grotskt dålig musiksmak. Ungars brist på känsla för kvalitet är ju omvittnad.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
maria

maria

15 januari 2009 19:17

Hej! Jag behöver hjälp med en grej då´rå!
Jag bloggar ju för att visa mina bilder och vad jag tänker om botanik å så där. OK. Ja , så kollar jag på "popluläraste bloggarna" då´rå. Och en av bloggarna heter nått typ som "Mot gummi, glas och metall och betyder ingenting alls." och den tycker jag är jättetråkig, men den har sisådär 348 besökare om DAN . Kan nån människa (ANders?) FÖRKLARA!!?
Jag fattar inte.

http://www.botanosofi.bloggagratis

 
maria

maria

15 januari 2009 19:19

PS Ni verkar så moderna så ni kanske vet, tänkte jag. DS

http://www.botanosofi.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

15 januari 2009 19:49

Till att börja vill jag bara säga; men nej!

Sen skulle jag vilja berätta en sak...jag är kände för att vara både sjukt nyfiken och grymt skadeglad. Nu får du allt berätta vilken låt ni tjollrar om (högstaidelåten alltså).

http://sofiasko.bloggagratis.se

 
Huskorset

Huskorset

15 januari 2009 21:47

Nä. Snarare Tit-myran, då.

Hej Maria:
Det går inte att förstå. Strunta i det. Kolla inte på de populäraste bloggarnas besöksstatistik. Leta upp bloggar som _du_ gillar. Läs där istället. Kommentera där. Chansen att du ska hitta kul folk är större och du får ett mycket roligare bloggliv än om du ska hålla på och jaga besökare. :)
Världsapromise.

http://huskorsetshemligaliv.blogspot.com

 
Ingen bild

maria

16 januari 2009 08:47

(Housecross: Jaha, det var väl det jag misstänkte. Tack.)
Jössess vilken spänstig låt den där bikinitrallen. Tänk vad barna får präglas av nuförtiden.

 
Anders

Anders

16 januari 2009 13:16

Maria- jag håller med Huskorset. Det finns bloggar däruppe som gör mig så förbryllat orolig för folk i allmänhet och deras smak att jag väljer att förtränga det. SEn misstänker jag att rätt många tomma,ytliga bloggar var betydligt intressantare innan dom fick spons och ålades att skriva saker som "Jag prövade en ny foundation från Lancome. Den var verkligen superfräsch och fick min hy att kännas som en sommardag!"

Sofia . Det KAN röra sig om "The observer" med The Residents (se inlägget http://medenkniv.bloggagratis.se/2008/12/01/1158078-farbro-knivens-hogst-subjektiva-snabbguide-till-the-residents/). Bra som fan såklart, men kanske inte nåt för vem som helst att köra indianhopp till. Det KAN också röra sig om dängan "Jag kan inte suga mig själv" med Köttgrottorna, men det var på en bussresa jag försökte mig på den kuppen, såvitt jag minns. (Den fick spela i ungefär trettiofem sekunder.) Det KAN vara nåt mullrigt med Neubauten. Vi får nog vända oss till Ola ,för facit. Ola, vilken tänkte du på?

Huskorset - Ooh, very P.S

Maria igen - jamenvisst. Hjärntvätt har aldrig varit så lättlyssnat!

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ola

16 januari 2009 13:23

Facit: Züga (Populärt kallad "Jag kan inte suga mig själv") med Köttgrottorna och den klarade sig knappt genom första refrängen innan den resolut stängdes av (du minns inte fel, den figurerade även på en bussresa).

Alltså, jag var lika uppspelt över upptåget som du Anders och jag tycker inte att det är en dålig låt. Men anledningen till att den spelades är odiskutabel ;)

 
Anders

Anders

16 januari 2009 13:26

Ola- jag vill dock med en dåres envishet hävda att det är viss skillnad på snusklåtar i en hormonstinn högstadieklass, och snusklåtar på rytmikstunden med ett gäng ettochetthalvtåringar.

Och RIKTIGT så fantastiskt bra som man tyckte då vete väl håken om den där låten är...

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards