Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Raaaah! It's (almost) the number of the beast!

Av Anders - 16 februari 2009 21:43

Jag har blivit utmanad igen. Det är en gammal goding det här, som jag sett fladdra runt på bloggarna sen jag startade arla i urtid (eller jaja, den 22:e oktober ifjol, om vi nu ska vara plattrealister). Till mig kom utmaningen från alltid oberäkneliga Tant Grön, och instruktionerna lyder som följer:


- Gå in i mappen "mina bilder"

-Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

-Släng upp bilden från mappen och skriv något om den

-Utmana sex andra personer och länka till dem.


Precis som för troligen alla andra blev det inte den bilden som kom att läggas upp nedan. Men inte för att den är ful, tråkig, naken eller pårökt utan för att den redan har visats här på bloggen. Sjätte bilden i sjätte mappen i "Mina bilder" är nämligen den här.


En mindre hederlig person hade nu istället fritt valt nån riktigt festlig bild och skrivit ett hejdundrande inlägg därom. Jag, rejäl på gränsen till vedartad, tog istället sjätte bilden i sjätte mappen på Picasa. Det är den här:

 

Pappa, Fanny, Trollet och jag. Bilden är från när vi besökte farsan i somras. Vi är på väg ut till yttersta jävla boden i naturreservatet Yttre Bodane. Det är fint där, knaggliga skoggstigar som avlöses av klippor längs Vänern, bronsåldersgravar, ängsull, skärgård. Det luktar sjö, vilket är som havet fast mera slam och mindre tång. Det finns örnar därute också, men dom jävlarna höll sig borta i vanlig ordning. Trollet åt sina första blåbär och vi invigde turryggsäcken. Jag är larvigt svettig på ryggen. Det var en fin dag.


Undrar just vilka som inte har gjort den här tidigare? Fast med lite tur har folk möblerat om i sina bildmappar eller bytt dator eller nåt och tänker att Jaaa! DET känns piggt och roligt! Jag prövar med:

Igeln

Frida

Mia

Huskorset

Grynnan (som jag passar på att slänga in i länklistan bara därför. Eller inte alls bara därför! Också för hans fina haikus om Tjärhovsplan och bitterljuva inlägg om trångboddhet. Bland annat)

och Brallan!


Gack nu ut, mine barn, och uppfyll jorden!





 
 
Julia

Julia

16 februari 2009 22:41

Vad är det pappan förevisar? Och vad är det du absolut ska lära dig om boden? (Jag antar att boken är en Klok Bok om området.)

http://juliaskott.wordpress.com

 
Huskorset

Huskorset

16 februari 2009 22:59

Ack! Jag fick frångå mina principer här!
Men det gör inget.
Klarrt, m.a.o

http://huskorsetshemligaliv.blogspot.com

 
Anders

Anders

16 februari 2009 23:27

Julia - Pappan KAN peka ut en bronsåldersgrav på nån grannkobbe. Eller så säger han "Och det där är OCKSÅ Vänern". Det enda man kan vara säker på är att han inte är nazist. Jag håller en karta, vilket talar lite för grannkobben. "Vad kan en sån kobbe tänkas heta?" kanske jag tänker här. Bodarna finns inte kvar längre. Det är ett typiskt skärgårdsjordbrukslandskap detta dock (det är därför det är reservat), så det står lite grunder här och där.

HUrkorset - Snabb som en iller!

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

16 februari 2009 23:28

Och med HUrkorset menar jag Huskorset.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Mia

Mia

17 februari 2009 06:59

grrr.. :) du är den tredje personen som ger mig denna utmaning. min bild nummer sex i mapp nummer sex är så jäkla tråkig. jag funderar på att fuska. bara så att du vet. snart... snart...

http://www.menmia.se

 
Mia

Mia

17 februari 2009 07:09

JA! Och vi ses till helgen. Ska bli mycket trevligt :)

http://www.menmia.se

 
Tant Grön

Tant Grön

17 februari 2009 08:43

Det var tamefan det bästa antagandet av en utmaning jag någonsin skådat. Kan du göra något blaha, halvdant, hafs-hafs.. eller jag vet inte vad. Du leverar dag efter dag, jag är så imponerad. Och nej, jag är inte ironisk.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

17 februari 2009 11:22

Mia - jag misstänker att det ligger inbyggt i själva utmaningen att man ska konfronteras med sin vilja att vara privat eller nåt sånt där. Men jag tror att dom som skapade den mera tänkte sig att man skulle rodna och säga "Ååh, nej inte den där, där jag har hulahula-kjoool!". Inte att man skulle tänka "Jaha, ett hus i Belgien. Vafan ska jag skriva om det?"

Tant Grön - Mycket kan jag hafsa med, men det skrivna ordet - aldrig.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Brallan

Brallan

17 februari 2009 20:33

Anders Duus, du är en ond man.
Du försätter mig i situationer jag inte kan hantera...

http://brallan.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

17 februari 2009 22:57

Brallan - klart du kan hantera! (Eller vafan, jag vet väl inte vad du har i din sjätte mapp förresten...)

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Igeln

Igeln

18 februari 2009 22:42

Sådärja! Färdigt, bortgjort, som det heter på norrländska.

http://www.igel.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards