Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Vardagspremiärer 16:e februari 09

Av Anders - 16 februari 2009 22:36

Trollet har skrivit sin första sång! Det är en tämligen tonlös historia, som börjar med en hög ton och sen liksom ligger kvar en på annan lite lägre (nä, jag är ingen Bloggblad direkt...) så länge man orkar. Texten lyder i sin helhet "Mii ma mi ma mi ma mi ma mi ma..." Fatta så jävla genialt. Här hemma har den förstås skåpat ut hela Melodifestivalspektaklet fullständigt, och hummas till såväl disk som matlagning som bara för sällskaps skull. Trollet är löjligt stolt över sin skapelse och ler malligt när Loppan eller jag tar upp den - men bangar inte heller för att med rynkad panna komma med korrigeranden om  vi frestas börja lägga på onödigheter som melodi eller så.

Don't mess with perfection göbbe! Såhär: Mii ma mi ma mi ma...


Jag har till min egen oförställda förvåning kommit på mig med att börja använda ordet liggbar. Det hade jag väl aldrig trott. Men ska man blogga om sin kliniskt hångelfria högstadietid, tja, då behöver man helt enkelt komplettera vokabulären. Kan väl inte säga att jag är sådär helbekväm, men uttrycket sitter där det sitter i skallbasen. Lär poppa upp när jag minst anar det.


Jag misstänker dessutom att jag, om snörvlet och gnyendet i rummet intill inte ger mer sig, imorgon kommer att plocka ut mitt livs första VAB-dag.


 
ANNONS
 
Bloggblad

Bloggblad

17 februari 2009 22:12

Fåfäng som jag är, gläder det mig att jag kom in hit just som jag blivit omnämnd... har ju utsatt mig för bloggfasta pga fylld almanacka... men nu ljusnar det snart.

Det inger mig ingen konkurrensskräck att den lille har börjat komponera. När han är utlärd har jag nog återgått till lalala-mamama-stadiet.

Inte för att skryta (eller, jo... det med) så är det rätt kul att mitt barnbarn tydligen tar det för självklart att man gör sina egna sånger. Mina sjöng mycket som små, men då hade jag inte kommit igång, så de sjöng bara köpelåtar.

Din lille kommer snart stickande med färdigskrivna repliker åt far och mor... :)

http://www.bloggblad.blogspot.com

 
Anders

Anders

17 februari 2009 22:56

Som sagt, det häftiga här är att det så uppenbart är en komposition. Ingen liten trall som man handskas med hur som helst. Djupt allvarligt business!

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Bloggblad

Bloggblad

18 februari 2009 16:55

Är det ett äkta litet underbarn vi har att göra med här?

http://www.bloggblad.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se