Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Dagens "Jahamen det var välan jävla muntert"

Av Anders - 20 februari 2009 11:52

Föga överraskande har dagisbacillerna krupit under skinnet även på mig, och lagom till att Trollet återvände till dagis idag, så började jag känna mig riktigt risig. Snorig, hängig, ont i huvet och dessutom med en begynnande magkatarr. Lägg till detta att jag fortfarande är långt ifrån okej med min nya kling-kling-klong-hör-klockans-sång-tillvaro där väckningen dånar igång vid kvart i sex, samt halvkris i en produktion som gjort att jag måste stuva om alla arbetsuppgifter på stört, så har ni utgångsläget klart för er.


Dagens clou i genren är emellertid utan konkurrens att jag, när jag skulle tassa upp med min VAB-rapport för attestering, lyckades snubbla i trappan och tappa min mobil över räcket. Den föll sex våningar. Det såg ut som en massaker i hårdplastlandet när jag väl kom ner till bottenplan. Batteriet var distinkt buckligt. Det var utan större entusiasm jag gjorde ett tappert försök att återmontera eländet medan det patetiska hoppets andar dansade mazurka omkring mig. Ehm nej, det funkade inte. Inte ens litegrann. Vi snackar teknikhaveri a la Frida.


Jobbmobilen får agera privatmobil, men alla nummer som inte satt i SIM-kortet utan i själva luren, dom är väck. Inte ens en haverikommission lär kunna gräva fram dom ur vraket.


 
 
Ingen bild

en lilla messerschmidten Johan

20 februari 2009 21:13

Anders...de flesta "moderna" telefoner av idag har programvara som låter dig synkronisera telefonboken med lämpligt program på datorn typ Outlook. Och vips så har du en backup av dina kontakter, både ifall datorn lägger av eller man händelsevis skulle råka tappa sin telefon i golvet.

 
Frida

Frida

21 februari 2009 09:57

Traumatiskt! Gissar att du hann tänka ganska mycket under det att fånen föll sex våningar för att obönhörligt krossas mot betongen (om det nu var betong, det lät i alla fall dramatiskt)...hela ert liv tillsammans flashade förbi i ultrarapid etc. Jag lider med dig!

http://vad-frida-sa.bloggagratis.se

 
Brallan

Brallan

21 februari 2009 21:42

Jag lider med dig, jag har oxå varit med om det där. Men jag satt i en bil, hela händelsen skedde i slow motion. Jag hör telefonen åka utmed biltaket, ner i backen bakom bilen. Svänger ut i väggrenen, kastar mig ut genom dörren. För att i samma sekund se min älskling bli överkörd av en Lexus SUV. (incidenten skedde på Lidingövägen)
Det sjuka var att det GICK att ringa ifrån den efteråt! Klarade inte din lur det?

http://brallan.bloggagratis.se

 
narnigrin

narnigrin

22 februari 2009 23:58

Brallan: Vad gjorde telefonen på taket??

Morsan tappade sin Nokia (en sån där 7210 eller vad den hette ... den "klassiska Nokian") i sjön Viken en gång. Efter några minuters letande bland stenarna på bottnen hade allt utom ringfunktionen dött (man fick förstås kunna numret utantill, eftersom skärmen var död). Hon fortsatte använda den i någon månad innan hon fick tummen ur vagnen och köpte en ny, vill jag minnas.

http://blog.erikanilsson.eu

 
lastbilstanten

lastbilstanten

23 februari 2009 22:32

narnigrin: .. så sant, så sant... och det fina gröna skalet till mobilen har jag för mig att Rebecca fick ärva? Eller minns jag fel?? Kanske det var någon av Tessans kompisar... har drabbats av fläckvis Alzheimers där, faktiskt.

http://www.lastbilstanten.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

23 februari 2009 23:45

Messerschmitt-Johan - Jag har tyvärr inte plats med nån adressbok i min dator. Hårddisken är helt fullproppad med synonymer till "efterklok".

Frida - Jag hann tänka en del ja. Inklusive ett futilt och patetiskt "men det kändes inte som att den slog i SÅ hårt. Det kanske klarade sig?"

Brallan - Att det var en SUV-jävel blir liksom den sista knorren av jävlighet i den där historien. Och nej, det gick inte att ringa. Det gick för det första inte att stoppa in det bananformade batteriet.

Narnigrin - I Min värld är den klassiska Nokian 3310:an. Så kan en åldersskillnad också beskrivas. Men det låter ju fantastiskt att även den stod pall! Vad är det för skitlur jag har haft som inte klarade ett ynkans fall på sex våningar när era blir överkörda av bilar och dränks och ändå gör sitt jobb?

Lastbilstanten - Det är fint hur du och din dotter liksom brevväxlar i mina kommentarsfält. Det känns exklusivt.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
narnigrin

narnigrin

24 februari 2009 23:27

Anders: Exklusivt, wtf? *skrattar*
Nånstans ska man väl brevväxla, för sjutton.

http://blog.erikanilsson.eu

 
ofattbart självgod

ofattbart självgod

26 februari 2009 00:57

så länge du inte kräks ur alla ändar tycker jag inte synd om dig. gah! vad är väl en mobil liksom?

http://akirllu.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards