Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

Buren av åtta hottentotter (Blaiku No. 25)

Av Anders - 13 mars 2009 00:08

Oförvägen, äventyrlig, som Sven Hedin

(fast utan nazistsympatier) bryter jag ny mark!

Jungfruresa till Eskilstuna imorgon minsann.

 
ANNONS
 
Översättarhelena

Översättarhelena

13 mars 2009 07:46

Du är verkligen en av de bästa bloggrubrikpåhittarna nånsin!

http://oversattarbloggen.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

13 mars 2009 09:39

Denna gången avundas jag dig lite, Eskilstuna är en väldigt vacker och trevlig stad med mysiga butiker på små gulliga gator. Jag köpte min bröllopsklänning där, så jag kommer nog alltid ha en aningens romantisk bild på staden :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Mia

Mia

13 mars 2009 11:15

Du börjar sannerligen att bli en berest man...

http://www.menmia.se

 
Ingen bild

Linus

13 mars 2009 15:15

Reser land och rike runt.
Nästa gång vi ses får jag hälsa:
Hi, Dr Livingstone I presume?

 
Ingen bild

Monica

14 mars 2009 19:52

Har just börjat läsa en biografi om Sven Hedin, "Äventyr på riktigt". Häpnar över hans oförvägenhet och oräddhet! Och okritiska dyrkan av mäktiga personer.
Är det dags att checka Eskilstunas potentialer som eventuell hemort?

 
Anders

Anders

14 mars 2009 21:30

Översättarhelena - Minst två av mina favoritbloggar hittade jag faktiskt via just väldigt bra inläggsrubriker. Så jag bemödar mig. Roligt att du tycker jag lyckas!

Tant Grön - Tyvärr var det max sju minuters promenad mellan stationen och stället dit jag skulle. Så man kan väl inte säga att jag skaffade mig nån sån där helätckande bild av E-tuna direkt.

Mia - Jomän. Je suis un cosmopolite. Och alltså, inte för att skryta, men på måndag bär det av till Hultsfred...

Linus - Enligt en gammal Ulf Lundkvist-serie så lät Stanleys första ord till Livingstone inte alls så, utan: "Shit man, these malaria flies drive me mad".

Monica - Parentesen i blaikun kändes aningen viktig just därför...Jag baxnar lite när han dyker upp i diskussionerna kring folk man vill trycka på sedlar och sådär. Nix, trippen till E-tuna var rent professionell. Jag höll en föreställningsanalys.

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se