Direktlänk till inlägg 17 mars 2009

Rapport från nionde kretsen

Av Anders - 17 mars 2009 05:01

Klockan är officiellt över fem. Klockradion vrålar oförtrutet efter en timme. Den kommer med andra ord inte att sluta.


Mord.

 
 
Håkan (hakke)

Håkan (hakke)

17 mars 2009 07:37

Enda anledningen att gå upp så tidigt i ottan måste vara att du ska bara en födelsedagstårta till Ola. Eller?

http://hakkesnack.blogsome.com

 
Mia

Mia

17 mars 2009 08:42

Men din stackare. Oh det skär i min kropp när jag läser det här och då är jag ju ändå inte där i ditt helvete...

Men följ gärna Håkans råd och baka en tårta till min kära :)

http://www.menmia.se

 
Ingen bild

Linus från länge sedan

17 mars 2009 09:24

Kräv pengarna tillbaka. Och minst en semla. Eller två, så du kan mula eventuella ansvariga med den ena och äta den andra till världens starkaste kaffe inför vad det nu är du ska göra idag.

Går det att beställa en illaluktande och härsken semla till mulningen i så fall?

 
Ingen bild

Öhrn

17 mars 2009 09:40

I vissa fall är det helt ok att ta en kudde och en filt och gå ut och lägga sig i en soffa i lobbyn eller liknande. Det alternativt fota in dörren och utöva brutalt våld på klockan hade varit de lämpligaste alternativen skulle jag vilja påstå.

Jag skall kolla upp Angered och se om det finns någon möjlighet att ta sig dit och som svar på din fråga så barkar det mot arbetslöshet i augusti. Värstkusten har inte mycket att bjuda på i dagsläget och jag är road över att jag valde att flytta från den delen av landet som i alla fall klarar av att hålla sig flytande utan en massa nödlösningar... Vi får väll se hur lång tid det tar innan hundarna pissar på en.. ;)

 
Julia

Julia

17 mars 2009 11:55

Jag tycker också absolut att du ska prata med personalen.

http://juliaskott.wordpress.com

 
Ingen bild

Ola

17 mars 2009 14:10

Uff, din stackare. Mitt råd är, dra på dig grismasken stolpa ner till receptionen och kräv pengarna tillbaka.

 
Ingen bild

Linus

17 mars 2009 15:35

Det som gör det ännu tråkigare är att om det är en jobbresa så spelar det ju inte dig så mycket roll om du får pengarna tillbaka? Du har bara förlorat en natts sömn, jag lider med dig!

 
Huskorset

Huskorset

17 mars 2009 19:38

Nämen det här hörni... Mord är för simpelt.
Ett öga för ett öga.
Vad kan detta ekvivalera för hotellet?
DET tycker jag vi ska diskutera.


http://huskorsetshemligaliv.blogspot.com

 
Ditte

Ditte

18 mars 2009 11:10

Va!? Det här är ju fruktansvärt! Stackar!! Man MÅSTE ju få sova när man för en gång skull övernattar på hotell! Då skall det vara mörkt, svalt, tyst. Så jävulst! Jag lider med dig. Hoppas du får sova lite sen.

http://sparkleplug.blogspot.com

 
Bloggblad

Bloggblad

18 mars 2009 17:44

Ursäkta att jag ler... men det är bara igenkännandets glädje... jag har varit med om detsamma. Men jag överlevde - det är flera år sen.

Jag är superkänslig mot oljud på nätterna, kan leta ihjäl mig om jag hör nåt märkligt sus.

http://www.bloggblad.blogspot.com

 
Ingen bild

retrokarin

18 mars 2009 19:49

Käraste stackars Anders, vad överjävligt! Skriv snart och berätta om alla (inklusive du själv)överlevde din helt befogade heliga vrede! Varmaste sympatierna!

 
Ingen bild

Fetkatt

18 mars 2009 20:42

Men för helvete!!!! Det är INTE ok. Det finns två anledningar att bo på hotell (eller tre om man har sällskap) - frukostbuffé, samt bristen på saker som MÅSTE göras (som t ex i ditt fall - gå upp och vyssja lillkillen när man hellre vill sova).
Bodde ingen i det rummet antar jag, för annars är det jävlar mord på DEN personen, utöver hotellägaren med personal.

JAG skulle har ringt Räddningstjänsten och bett dem sparka in dörrjäveln. Om de vägrat skulle jag nog försökt sparka in den själv. Eller ja, stått och tåfjuttat på den i ren desperation åtminstone. Sen skulle jag ta livet av mig, bara för att få TYST om inte annat.

Jag hoppas att du lever idag och att det dyker upp ett nytt inlägg...
kraaaam!

 
Anders

Anders

18 mars 2009 21:55

Hakke och Mia - Hade jag haft några som helst ingredienser så hade det ju varit ett lika gott alternativ som att ligga i fosterställning och svära. Men det är ont om nattöppna butiker i Hultsfred kan jag meddela. Stan är inte fullt så happening som den känns under festivalveckan. Tack förresten för påminnelsen om Olas födelsedag! Hade dock faktiskt koll på egen hand i år.

Linus FFLS - Som den andre Linus skrev lite längre ner så var det inte jag som betalade. Och nån semla var jag fan inte sugen på, där jag satt i frukostmatsalen morgonillamående som en blivande mor i sjunde veckan...

Öhrn - Det fanns alltså inte en soffa på hela bygget (utom i konferansdelen, men glasdörrarna var låsta). En liten stoppad bänk utanför hissen på andra våningen valde jag bort. Den hade ingen rygg och var cirka 35 gånger 120 centimeter... Beklagar jobbsituationen! Hoppas det löser sig snabbt.

Julia och Ola - Se inlägg härovan. Samt Linus kommentar precis under era.

Huskorset - Jag var ju fett sugen på att sätta MIN klockradio på klockan 04.00 strax innan utcheckning. Men det hade ju bara drabbat nån annan stackars jävel. Hade jag haft ägarnas hemnummer så hade jag ringt en och annan gång, det kan jag garantera.

Ditte - Fint att se att du har accepterat att heta somn du heter ;-) Håller helt med. Vad fan betalar man för på ett hotell om man inte kan sova? Är det bara tak över huvet det handlar om kan man ju lika gärna sitta på stationen.

Bloggblad - Det värsta är ju att man inte kan sluta höra ett ljud när man väl börjat. Fast märk väl, det var INGET subtilt över det här U-båtslarmet på andfra sidan den papperstunna väggen. Det hördes på hela våningsplanet.

Retorkarin - ingen är död, kan jag stolt meddela. Se inlägg ovan!

Fetkatt - Tro mig, räddningstjänsten var inte långt borta. Anledningen till att jag jinglade runt på nätet när jag skrev dom två nattinläggen var att jag försökte hitta numret till ett vaktbolag...

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards