Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Rubrikrannsakan. Eller "Men vaihelvete".

Av Anders - 30 mars 2009 22:30

Ärligt talat. Rubriken på förra inlägget är tamefan det sorgligaste jag har sett. "Tre ögonblicksbilder från Historiska Muséet"!? Det låter ju förihelvete som eder bloggare är en socialt handikappad fyrtiofemåring som bor med sin bittra och dominanta mor i sitt barndomshem, där idolbilderna på Thor Heyerdal och airfixmodellerna i taket hänger kvar i pojkrummet. Det skulle förstås ha stått Sen jik vi på myseum. Eller möjligen Tre (såvitt jag kan bedöma) orelaterade händelser. Men fan inte ögonblicksbilder och Historiska muséet i samma mening. Det knastrar mellan tänderna. Jag ber så mycket om ursäkt. 
ANNONS
 
Frida

Frida

30 mars 2009 22:50

"Sen jik vi på myseum" - den röstar jag för! Den låter snädel!

http://vad-frida-sa.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

30 mars 2009 23:51

jag gillar hur du rannsakar dig själv och det du skrivit!

http://sofiasko.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Linus

31 mars 2009 18:18

Guld, guld, guld, guld, guld... låter som en psykos i vardande...

 
Ingen bild

Ulf

31 mars 2009 18:48

Du har så rätt. Det kändes som det var något som saknades, att du tappat stinget kanske. Men nu märker jag att du är på banan igen. Skönt.

 
Anders

Anders

31 mars 2009 22:02

Fridel - Men eller hur! Fast nu kan jag ju inte ändra. Då blir ju det här inlägget fullständigt obegripligt ju.

Sofia - Det är mitt adelsmärke.

Linus - Eller en knatte som gett sig själv i uppgift att faktiskt titta på allt i muséet. Typiskt en lillgammal grej som jag själv hade kunnat göra. Och det ÄR faktiskt rätt trist med monter efter monter med gamla halsringar.

Ulf - Dä va en formsvacka.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

31 mars 2009 22:51

Ha, va overkill! Men väldigt underhållande och det tackar jag för.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

31 mars 2009 23:05

Tant Grön - Rubriker är svårt och roligt. Gjorde du nånsin den där rubrikutmaningen jag gav dig (frågade han med återhållen gråt)?

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

31 mars 2009 23:36

Jag jobbar på det. När man har så många fantastiska rubriker som jag har är det inte en lätt uppgift *gapskratt* Jag försöker hitta roliga rubriker med ett intressant innehåll, en omöjlig uppgift. Alla roliga rubriker jag hittat är följt av en helt ointressant text. Men lugn, jag har antagit utmaningen och den som väntar på någe gott och allt det där, he, he.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

1 april 2009 08:16

Tant Grön - Ojojoj, där slog mina förväntningar just sönder innertaket och är på väg upp i vårhimlen.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

1 april 2009 10:12

Eh, prestationsångest nu då!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

1 april 2009 21:37

Tant Grön - Det var VERKLIGEN inte meningen.

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se