Direktlänk till inlägg 8 april 2009

Vardagspremiärer 8:e april 09

Av Anders - 8 april 2009 22:47

Trollet har idag för första gången gungat i en sån där däcksgunga. Båda småbarnsgungorna i parkleken var upptagna (av några ytterligt försiktigt vaggade småpluttar, säkert rena provokationen i "Mycke gunga!"-fartdåren Trollets bok), varpå han stolpade fram till närmsta bildäck upphängt i kättingar och bestämt sa DEN!


Det gick bra en liten stund, när vi gungade i stort sett i fas med jag har precis fått två tänder i underkäken-gänget intill. När vi försökte med bara lite mera fart (på Trollets vildsinta uppmaning, helt renons på insikt om sina egna begränsningar) trillade han igenom och slog i hakan. Förstås. Det gick bra dock, och sen blev en av dom trygga småbarnsgungorna ledig. Och sen höll jag på att aldrig få gå hem. MYCKE gunga!


Trollet har dessutom idag uttalat siffrorna åtta, nio, tolv. Men räkning, det har han noll koll på. Han kan siffororna mellan ett och sex i någorlunda rätt ordning, men har ingen aning om vad dom är bortom rena språkljud. Dessutom ingår fem och en halv skopa i vällingdoseringen, vilket skapar extra begrepsförvirring. Efter fem kommer således oftast hall.


Jag hade egentligen tänkt att nämna nåt helt annat, men har precis lyckats prestera ett personligt rekord av tveksam halt. I den förra kommentaren jag skrev (till inlägget Take Two precis härnedan) lyckas jag nämligen av slarv och trötthet dunka in flera skrivfel än vad som borde vara möjligt på fjorton rader av en någorlunda skrivkunnig person. Vi snackar hela sju stycken! Nämligen:

MIa (stort i), komer, missat kommatecken, bolar, en saligt blandning, missad punkt, naturligtvsi.


Mitt ordmärkarmandat är förverkat för lång tid framöver. Fan ogg.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se