Direktlänk till inlägg 8 april 2009

...hade jag i en dunkel skog gått vilse / och irrat bort mig från den rätta vägen

Av Anders - 8 april 2009 23:10

Fler och fler hittar uppenbarligen hit dels genom länkar från andra bloggar, dels genom att googla på ett sätt som gör det uppenbart att det är just Med en kniv! dom söker. Men längst ner i listan över referenser till min blogg fortsätter det att vara skönt obskyrt. Det gör mig både glad och förvirrad att se vad för underligheter folk googlar - och hamnar hos mig! Under perioden 2-8:e april finner vi exempelvis:


En tumregel (Vad är det man hoppas på att hitta? Svaret på Allt?)

Kattspråk (Ja, då är ju kattfobikerns blogg helt rätt ställe)

Skojiga och kul rim (Jag vågar inte ens tänka på vad nån som googlar skojiga och kul rim ska ha dom till)

Svullet gomsegel (Länken pekar mot ett inlägg där jag gnölar om att tre av fem tår saknar namn. Hoppas innerligt inte det var någon vars strupe höll på att korka igen som panikgooglade...)

There's something wrong with the system (Här är jag träff nummer fyra av drygt 39 000 000. There's uppenbarligen something wrong with the system där också)

Pyttesmå troll ifrån alla hål (Här är jag träff nummer ett på google. Jamen ni fattar ju själva hur jävla stolt man blir när man dunkar in pole position på en sån kvalitetssökning!) 
ANNONS
 
Mifflan

Mifflan

8 april 2009 23:41

Ja fast, pyttesmå,små troll och skojiga rim kvalar väl in i samma grupp?

Visst är det en kul funktion med google söken. På min blogg är det "paleontologisk exkursion" som är det hetaste sökordet. Undrar vad stackarna känner när de får en bild av plastmattan i vår gamla lägenhet...

Trevlig blogg! Jag har börjat blogga igen efter ett lååångt uppehåll. Är ute på bloggexkursion! Tack för titten!

http://mifflan.blogsome.com

 
narnigrin

narnigrin

9 april 2009 00:07

Jag hittade "prata sönder" en dag när jag tittade på min statistik. Hur många coolpoäng ger inte det, liksom.

http://blog.erikanilsson.eu

 
Bloggblad

Bloggblad

9 april 2009 10:42

Faran med att skriva om mycket - och att hålla på i flera år, är att fler och fler hittar bloggen. Därför blir jag mer och mer försiktig att kräkas över sånt jag retar mig på. Har t.o.m slutat svara på kommentarer när jag druckit mitt fredagsvin, eftersom jag slirar så lätt på tangenterna redan efter ett glas. Och jag måste ju leva upp till mitt rykte som snäll kyrktant som skriver psalmer... :)
Alternativet är en * mellan varje bokstav... näe, förresten...

http://www.bloggblad.blogspot.com

 
Ingen bild

fetkatt

10 april 2009 11:17

haha!
"Svullet gomsegel" - det har jag idag tror jag. Svullet allt som sitter placerat mellan käkben och axlar och en helt dödlig jävla hosta.

Jag hoppas det ska vara "pyttesmå troll i från alla HÅLL"?! Annars blev det lite obehagligt där...

Hur ser ni vad folk sökt på för att hamna på just era bloggar förresten?

 
Tant Grön

Tant Grön

13 april 2009 10:34

Ja verkligen, stolt!

Det finns en utmärkelse till dig på min blogg, eller två egentligen eftersom du finns i min länklista. Jag har också äntligen fått arslet ur vagnen och utfört utmaningen :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
ullrika

ullrika

14 april 2009 00:11

vi som glömt hur vi hittat hit vet iaf varför vi stannar kvar darling!

http://akirllu.blogg.se

 
♥∞♥ Jempajenny ♥∞♥

♥∞♥ Jempajenny ♥∞♥

14 april 2009 19:26

*Fniss*

Vad roligt! Måste genast kolla mina Googleträffar. Kanske snor jag din idé att blogga om det...*ler*

http://jempajenny.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

16 april 2009 00:50

Mifflan - Ja, fast felstavat i så fall. Det är ju, som Fetkatt påpekar, "från alla HÅL" som googlats. Välkommen hit! Har bara nosat på din blogg, men spontant känns det som att du gjorde bloggosfären en tjänst genom att återvända till den. Roligt!

Narnigrin - Det beror ju helt på i vilken ända av sönderpratningen man befinner sig. Fast jo, jag tycker det är bra mycket coolare än svullet gomsegel.

Bloggblad - Hahaha! Du är lite som alex Schulmans antites. "Min blogg har blivit ett helgon. Jag klarar inte av att hålla skenet uppe längre".

Fetkatt - Det finns en referenssida backstage här på bloggagratis. För övrigt var det googlaren som i så fall hade stavat fel till håll, inte jag. Googlingen såg ut som jag skrev ovan! Alltså är det kanske inte googlaren med det svullna gomseglet jag ska oroa mig för, utan hon som det dröp Pyttesmå troll från alla hål på...

Tant Grön - Med den äran fantamig! Sorry för ursen respons och tack igen för finfin award!

Ullrika - Puss på dig! Ska bli spännande att se hur nya bloggen kommer se ut! (Får man önska aningens större typsnitt på texten i kommentarerna?)

Jempajenny - Sno på bara! Jag lovar att du kommer hitta en och annan bisarr länkning när du börjar titta. Jag blir överraskad varje gång. Och varmt välkommen hit!

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se