Direktlänk till inlägg 8 april 2009

Detta är däremot inte politik

Av Anders - 8 april 2009 23:32

Utan bara nåt som jag inte kan skaka av mig. Visst låter Rick Falkvinge som en seriefigur ur Agent X9? En sån där i svartvitt med rumphaka, bena, fyrkantig käklinje och knivskarpa polisonger?


Jag har ingen aning om hur karln ser ut i verkligheten. Jag misstänker att han har en munkjacka i fleece. Men tills motsatsen bevisats tänker jag föreställa mig honom i skrynklig trenchcoat och slips som fladdrar över axeln när han fajtas i hamnområden med utrop som Eländiga skurk! Jag gav dig chansen att komma med godvilligt! Sen går han hem och torrentar lite Coldplay.

 
ANNONS
 
narnigrin

narnigrin

9 april 2009 01:09

Vilken bild :D

Killen hette tydligen Dick Augustsson eller nåt sånt, tills han tröttnade på sina amerikanska vänners dåliga skämt och bytte efternamn också när han ändå var igång. Och munkjacka i fleece vet jag inte mycket om, men på varenda pressbild har han lila PP-sweatshirt på sig, så det kanske inte var så långt ifrån.

http://blog.erikanilsson.eu

 
Ingen bild

Fetkatt

10 april 2009 11:21

: )!!!!
Jösses.

 
Anders

Anders

16 april 2009 00:38

Narnigrin - Rent principiellt funderar jag mycket på vad det är som gör att tagna efternamn ofta känns så tagna. Man kan nästan alltid se ett taget efternamn på hundra meters håll. Är det för att dom gör det liksom för svårt för sig?

Fetkatt - Joru. Hård med rättvis. Eller ja, rättvis är ju öppet för debatt, som synes nedan :-)

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se