Direktlänk till inlägg 10 april 2009

SMS-bloggning

Av Anders - 10 april 2009 08:51

Lite knäckebröd på långfredagen: på väg till macken för att hämta en hyrbil. Det bär västerut i påsk. Får se om det bloggas, annars önskar jag er alla en gyllengul helg. Ryktet om jesu död lär för övrigt vara betydligt överdrivet, enligt källor på insidan. Och årets första fluga slog sig precis ner på mitt knä!

 
ANNONS
 
Bloggblad

Bloggblad

10 april 2009 10:54

Vilka avancerade tecken din dator framställer! Har den börjat nalla av påsknubben? Så där brukar mina fredagskvällsmejl se ut...

http://www.bloggblad.blogspot.com

 
Översättarhelena

Översättarhelena

10 april 2009 11:12

Roliga bokstäver du har i din mobil. Glad påsk!

http://oversattarbloggen.blogspot.com

 
Ingen bild

Fetkatt

10 april 2009 11:22

Med tanke på att din sms-bloggade text ser helt exorcerad ut, så tror jag någon försöker tala om att man inte ska blogga på Långfredagen...

 
Ingen bild

Fetkatt

10 april 2009 16:53

Läskigt! Trodde att jag lämnade en kommentar här, men icke. Nämnde att din sms-bloggade text ser helt exorcerad ut och att det kanske var ett tecken på att man inte ska blogga på Långfredagen. Sen försvann den... Man ska tydligen inte heller LÄSA blogg en dag som denna.

 
ullrika

ullrika

11 april 2009 15:28

du må ha fått solsting min vän :)

tur för flugan att han var först. då blidde han väl inte bortviftad?

glad påsk till er alla tre!

http://akirllu.blogg.se

 
Huskorset

Huskorset

11 april 2009 22:27

Ja, det där gick ju bra.

http://huskorsetshemligaliv.blogspot.com

 
Bloggblad

Bloggblad

12 april 2009 22:00

har du censur? Jag skrev nåt här för ett par dar sen, men det är visst borta. Fast det var hur rumsrent som helst... nåt om att din text här ser ut som mina fredagskvällsmail när jag slirar på tagntena... (fans en äl krvar...)

http://www.bloggblad.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

15 april 2009 15:40

VARNING! VARNING! Nu kommer en motsägelsefull kommentar. Men hallå, vart har du tagit vägen, ingen press alltså, men nu när jag äntligen har gjort din utmaning så vill jag gärna ha liiiiite respons. Det jobbigaste av allt, mig i ett nötskal, nu när utmaningen är gjord, tycker jag att jag hittar bra rubriker överallt och att de jag till slut valde av alla miljoner inlägg är superkassa.

A ja, hoppas ni haft en härlig påsk och att ala mår prima!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

jerpa

15 april 2009 19:19

testing

 
Tant Grön

Tant Grön

15 april 2009 23:05

Ett livstecken, puh! He, he

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

16 april 2009 00:33

Alla - I all hast bara: anledningen till att era kommentarer inte publicerats förrän nu är att grundinställningen på bloggagratis är att kommentarer ska godkännas innan publicering. Jag brukar alltid ställa om den så att kommentarerna släpps igenom direkt, men det kan man ju inte göra när man sms-bloggar. Jag har alltså inga som helst principiella problem med nubbedrickande mormödrar eller åsikter om det lämpliga att blogga på långfredag. Till exempel.

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen. Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina RödaSonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligtmanifestera att Nä, id med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade. Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frgor

Kalender

M Ti On To Fr L S
    1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Flj Med en kniv! med Blogkeen
Flj Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se