Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Kniven bjussar på en Allsvensk analys efter fyra förluster och två skadade anfallsstjärnor.

Av Anders - 20 april 2009 21:54

Kuken.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ola

20 april 2009 22:06

Det enda man kan va lite nöjd med är att man inte la ut några pengar på att gå och se eländet :( Fast va faan, nä förresten. Det känns faktiskt ganska genomruttet.

 
Ingen bild

Linus från länge sedan

20 april 2009 22:30

Särdeles träffande.

 
ullrika

ullrika

20 april 2009 22:54

äsch då. vad är en förlust eller fyra. va glad att du inte är AIK:are :)

http://ullrika.se

 
Soff

Soff

21 april 2009 00:13

socker. vilket inlägg!

http://sofiasko.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

21 april 2009 23:09

Ola - Fast du får lova att rapportera om hur Nya Gamla Ullevi är när du väl går dit. Ser ju finfint ut på TV i alla fall. (Jag famlar efter tröstande halmstrån här, inspirerad av Ullrika).

Linus FFLS - Språket är mitt verktyg. Det är som vax i min kompetenta tassar.

Ullrika - Jag är verkligen ingen förespråkare av att det ska vara lätt och roligt att vara supporter, men jag tycker fan vi förtjänar lite flyt nu. Det här känns inte rättvist.

Sofia - Soccer, heter det väl?

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sofia

22 april 2009 22:54

syftade ju dock på att det var ett sött (som i socker) inlägg.

 
Ingen bild

Ola

23 april 2009 21:06

Jaha och så sket det sig igen. Lite snällare siffror den här gången men i grund och botten samma skit. Hyresgästerna runt Gamla Ullevi lär ju inte klaga på skakande läktare när det är Öis som har hemmamatch allafall.

 
ullrika

ullrika

23 april 2009 21:28

klart det ska va lätt? t ex som när man kan plocka med sig tre pigga points hem från olympia!

ps. måste jobba lite på min töntiga tröstattityd känns det som :)

http://ullrika.se

 
Håkan (hakke)

Håkan (hakke)

24 april 2009 00:00

FEM förluster. ETT - tretton i målskillnad. TVÅ skadade anfallsstjärnor. INGA shejker med grismycket pengar. ÄNDÅ står du rakryggad och tillstår att du hejar på Örgryte.
RESPEKT!

http://hakkesnack.blogsome.com

 
Anders

Anders

24 april 2009 08:49

Sofia - Jag försökte vara lite skojig. Det gick uppenbarligen sådär...

Ola - Och så en långtidsskada till då i och med Dennis Jonsson. Inte så jävla mycket samba nu nej.

Ullrika - Det där var fantamej den klenaste tröst jag nååååågonsin hört. Grattis till poängen!

Hakke - Stå pall i motgång är väl ett grundkrav för att man ska få kalla sig supporter. "Amor et fides" står det på min klubbnål. (Och hade man varit medgångare så hade man väl aldrig lånat sitt hjärta till en gäng som öis heller? Inte efter nittonhundratjugotalet i alla fall)

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Öhrn

24 april 2009 15:50

Jag har vetat om att du är Öisare och med mening hållit mig ifrån att kommentera det meningslösa med att hoppas på Öis och invänta ombildningen till Fc Gothia i stället, men jag kan inte hålla mig längre...

Fy fan vilket skönt gung det är på Gamla Ullevi och fy fan va grymt det var att få se 6-0 matchen, glömma Hisingstraumat och därefter jubla stort när Änglarna sopade banan med Öis. Med vinsten i går mot Bajen vågar jag viska sm-guld...

Du är varmt välkommen ner nästa derby för att få se ytterligare en defilering från Änglarnas sida...

 
Anders

Anders

24 april 2009 17:37

Öhrn - Ur djupet av mitt rödblåa hjärta: Ta dig i röven. Bananer i pyjamas är och förblir det ocharmigaste, profillösaste, pöbligaste laget i Allsvenskan med bred marginal. Jag hejar på Djurgården när dom möter er.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Öhrn

27 april 2009 21:58

Gnugga nu in svenska cupen resultatet i såret så att det svider riktigt illa för rödblått lär vi aldrig mer se...

Vad gäller Djurgården lär det inte vara mycket befängt med dem heller för den delen. Med tanke på att BP lyckas sänka dem på "borta" plan så är det väll troligt att de gör Öis sällskap i de lägre divisionerna.

Du såg inte Änglarnas juniorlaget på tv i helgen? 1-8....

 
Anders

Anders

28 april 2009 00:21

Öhrn - "Jag hejar på Djurgården" ska förstås som att jag hejar på VILKET annat lag som helst i hela världen när dom möter er - till och med Skansen. Hur det går för Djurgården är mig alltså djupt likgiltigt.

Nej, jag såg inte Bananernas juniorlag på TV i helgen.

Ja, det kommer att gå väldigt mycket bättre sportsligt för er än för oss i år, och säkert i flera år framöver. Vad vill du ha sagt med det? Tror du jag tänker byta lag på grund av det eller vadå? Hade jag varit kåt på serieguld i första hand så hade jag väl i jösse namn inte hållit på Öis?

Att sparka på nån som ligger (i symbolisk eller för all del i bokstavlig mening) är typiskt blåvittbeteende. Jag slutar gärna den här pajkastningen nu.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Öhrn

9 maj 2009 11:20

Givetvis kommer det att gå bättre sportsligt för Änglarna. Det är och förblir ju ingen direkt nyhet. Att du skulle få för dig att byta lag för att någon häcklar dig för att du håller på Öis låter ytterst osannolikt. Möjligen kanske du gjort det om du varit 8 år, vilket jag finner föga troligt. Hade du varit kåt på SM-Guld hade du nog inte valt Änglarna. Det må vara så att 18 SM-Guld lockar men fan Anders, dags att kliva in på plan och inse att Änglarna inte varit i närheten av en Allsvensk seger under 11 år fram tills -07.

Det är dock kul att se vilken Ultra du har blivit som inte kan ta att någon narras lite om en så obetydlig sak som fotboll. För det är vad jag tycker att det är i slutändan. Fotboll är och förblir något som man skall kunna skratta åt och tillsammans med. Att man kan häckla personer som håller på ett lag som befinner sig i en rent av pissig situation hör till spelet. Hade du varit någorlunda insatt i allsvensk historik hade man kunnat kontra med att Änglarna minsann var nära att åka ur Allsvenskan för inte alls för många år sedan (jag mins att jag satt med hjärtat i halsgropen -02) alternativt att de trots allt inte spelat i Allsvenskan under en period...

Pajkastning blir det när man blir fanatiskt över en sådan sak som fotboll. Jag trodde inte du skulle vara den typen och det klär dig inte Anders. Jag betvivlar att du varken står eller faller med Öis. Jag ser dig inte i motståndarklacken på Derbyn och jag betvivlar att du gör längre resor för att få följa ditt Öis i med och motvind utan sitter och läser tidningen/ser på sporten och blir lite nedstämd när man inser att det gått åt helvete igen men skakar av dig det lika snabbt igen.

Vad gäller snacket om att gärna sparka på folk som ligger ner (bokstavligen såväl som litterärt) så vill jag minnas att det inte en Öisare som ligger begravd pga. meningslöst våld som kostar en massa och inte är direkt kreativt.

Att kasta skit med glimten i ögat är något som jag trodde du skulle kunna ta Anders för skämtet med FC Gothia tog väll inte direkt hårt? Med tanke på att jag slängde käft med en gamal Öisare som satt jämte mig trodde jag inte att du skulle bli så illa berörd. Om så var fallet så ber jag ödmjukast om ursäkt för det. Fotboll är inget jag kommer diskutera med dig i fortsättningen.

Får hoppas att årets Ärkeängeln (-01) håller tätt…

 
Anders

Anders

9 maj 2009 12:24

Öhrn - här ber jag förbehållslöst om ursäkt. Jag överreagerade. Men det beror på att jag har stött på väldigt många blåvita som hållit på som du gjorde ovan - utan minsta glimt i ögat. Jag missade således det busiga i det hela. Tittar man på dina och mina inlägg ovan så är skillnaden i tonläge obetydlig - fram till "sparka på den som ligger". Med det sagt så var det rätt känslomässiga dagar där (upp som en sol och ner som en pannkaka, halva startelvan skadad och resten ett gäng yra höns), och jag tycker det var lite taskigt av dig att hoppa på. Jag stod inte och trackade mina blåvita vänner nolltvå (jodå, jag kan min allsvenska historia hyggligt i alla fall), även om jag förstås log i mjugg. Jag blev sårad och ledsen, gick i taket och betedde mig dumt. Förlåt mig.

Jag och Loppan har för övrigt sett dom matcher vi har kunnat på Stockholmsk mark, oftast som del i små bortaklackar som verkligen tagit i för att försöka höras. Mitt engagemang är det inget fel på. Att det har blivit mindre matcher sedan Trollet kom är väl inte att undra på. Av samma skäl åker vi inte till derbyn i Göteborg.

Jag håller också alla tummar för Bengan. Vi behöver lite flyt nu. Och måste erkänna att ni ser ruskigt starka ut. Kanske blir den där viskningen om sm-guld inte så förhastad som den såg ut.

Är vi okej?

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

9 maj 2009 13:52

Öhrn igen - Det krävs för övrigt två för att kasta paj. Så när jag skrev "jag slutar gärna den här pajkastningen" så inkluderade jag givetvis också mig själv.

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se