Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Vardagspremiärer 20:e april 09

Av Anders - 20 april 2009 22:04

Trollet ringde 112 imorse. Från en knapplåst mobiltelefon, men det bryr sig ju som bekant inte 112 om. Det var ganska scary att, medan man höll på att vakna, plötsligt höra en tunn röst som sa SOS Alarm. Hallå. Hallå? Loppan la på fort som ögat. Jag gick runt hela morgonen och halvt väntade mig att polisen skulle ringa på dörren och med barsk röst ryta Det var nån härifrån som blev avbruten när hon försökte ringa SOS Alarm. Öppna dörren FÖRHELVETE.


(Om det är slutlekt med mobiletelfonerna för Trollet?  Öh, ja.Med en kniv.)


Jag har via en irr-googling just bestämt mig för att odla champinjoner på balkongen i sommar. Skratta inte. Jag menar allvar. Fatta att bjussa på en hemodlad svampfräs till grillfesten. Hur jäla najs är inte det?

 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

20 april 2009 22:33

Jag odlade mina egna champisar för cirkus 15 år sedan (shit va gammal jag är!!!) De sålde krukor med sporer på Hemköp. Har dock inte stött på något liknande sedan dess sorgligt nog. Berätta gärna hur du får tag på dina sporer, jag är sugen jag med. Kantareller vore inte dumt! Har för mig att det är lite knivigare med den sorten?

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
ullrika

ullrika

20 april 2009 22:56

usch då. min fasa också det här. tänk så mycket tid som läggs på SOS Alarm på alla kiddisar som "busringer". å då menar jag inte dom som busar medvetet...

Maali har fått gamla dummysar att leka med [en av fördelarna med att ha ett jobb som mitt]. totalt ofarliga ur råka-ringa-hänseende. och faktiskt nästan lika roliga som dom riktiga! tror hon. hon vet ju liksom inte skillnaden :)

http://ullrika.se

 
Ingen bild

Tripletmama

20 april 2009 23:24

Har kommer polisen ut och knackar pa om man ringer 911 och lagger pa...vilket kanns ratt sa skont, om det nu skulle vara nat...och dem ar snabba pa att skjuta oss oxa om man viftar med nat...
Forresten sa kan du lamna meddelande nu pa min blogg...kommer gora om den till privat sa se till att du kommer med!

 
Soff

Soff

21 april 2009 00:14

Hahaha! Det där med att använda knapplås är en dygd! Det har aldrig hjälpt någon egentligen. För övrigt så kommer jag gärna på en svampkväll! Lycka till.

http://sofiasko.bloggagratis.se

 
Bloggblad

Bloggblad

21 april 2009 12:30

De lär ut det där på dagis: En mun, en näsa, två ögon. Ett ett två - lätt att slå.

När dottern var i ringåldern (nåja,hon har aldrig vuxit ur den, men numera kan hon siffrorn) lyckades hon bara komma till en mycket arg dam som råskällde i örat så jag hörde det flera meter bort.

http://www.bloggblad.blogspot.com

 
Mia

Mia

21 april 2009 18:40

Den där uppsynen säger allt :) 112 jag? Knapplås? Hm...

Har en liknande historia med mig i bagaget. Vi tar den en annan gång :)

/m

http://www.menmia.se

 
Ingen bild

Linus

21 april 2009 20:27

Mitt kusinbarn gjorde samma sak blott ett par månader gammal, vilket resulterade i en insats från polisen med hembesök, husrannsakan och slutligen ett besök på babyrytmiken ditt den gråtande bäbisen och hans mamma tagit sig. Ett noll till Norrtäljepolisen mot Söderortspolisen :)

 
Anders

Anders

21 april 2009 23:05

Tant Grön - Enligt vad jag har läst så ska det räcka att skära upp själva svamparna i lagoma bitar och plantera dom direkt. Kantraller BORDE vara svårare. Dom ställer ju lite högre krav på sin livsmiljö än bara att det ska vara blött och mörkt.

Ullrika - Dummy är inget alternativ här. Själva grundbulten i att leka med mobilen är att man själv finns som bakgrundsbild på skärmen...

Tripletmama- Nu är det kväll dagen efter och jag är ännu inte skjuten. Verkar således som jag klarade mig... Ska lämna uppgifter på din blogg pronto!

Sofia - Jag håller dig underrättad om champinjonernas eventuella framfart! Jag trodde för övrigt inte att västerbottningar åt svamp (Jag har nog läst för mycket Sara Lidman är jag rädd)

Bloggblad - Det finns uppenbart både för- och nackdelar med lätt nummer. Här var det väl att betrakta som en ren slump, dock. Såvitt jag vet har Trllet inget hum om att det finns nåt som heter telefonnummer. Ibland är det nån som pratar i den där luren, ibland inte, liksom. Orsakerna förblir höljda i dunkel. Fniss för arga tanten!

Mia- Minen på bilden har ingenting med den här ringningen att göra, utan är tagen vid ett tidigare tillfälle. Men det är faktiskt en av mina favoritbilder på Trollet alla kategorier. Ser fram emot storyn vid tillfälle!

Linus - Hur kom dom på att dom skulle åka till babyrytmiken också? Hittade dom ledtrådar i form av små maraccas i lägenheten?

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
ullrika

ullrika

22 april 2009 21:26

du får väl klistra på en bild på en gammal telefon då - en mobil utan batteri blir ju en dummy kan man säga!

http://ullrika.se

 
Anders

Anders

22 april 2009 21:50

Ullrika - Det genomskådar han. Det ska hända grejer på skärmen när han trycker på knapparna (bilden tänds ju och släcks även när knapplåset är på). Det här gången hände det dock lite väl mnycket och nu är det som sagt slutlekt. Det är inte som ungen inte har nog med pryttlar att greja med...

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

ullrika

23 april 2009 21:26

jajadå. försökte bara vara till hjälp... trollkiddi vår väl klara sig utan mobil helt enkelt (om ni inte vill riskera fler sos-samtal!).

 
Anders

Anders

24 april 2009 08:41

Det var alls inte meningen att snubba dig! För övrigt, medan vi pratar om dummy, varför finns det så få barnleksaker som ser ut som riktiga grejer? Varför fattar inte fabrikanterna att det är hela grejen? Trollets leksaksfjärris är rund och bullig och grön och gul och han har lekt med den ungefär fem gånger...

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se