Direktlänk till inlägg 22 april 2009

Så var man invald då (Blaiku No. 31)

Av Anders - 22 april 2009 21:56

Bostadsrättsföreningens styrelse, med armarna i

kors, hummar. Vi har "konstituerande möte". Utanför

har hela gårdsbelysningen just slocknat.

 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

22 april 2009 23:31

Jag ryser när jag läser konstituerandemöte, uhuuhu.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
ullrika

ullrika

23 april 2009 21:21

grattis! eller?

http://ullrika.se

 
Anders

Anders

24 april 2009 08:33

Tant Grön - Tystnaden när frågan ställdes om nån kunde tänka sig att vara vice ordförande var den tystaste jag hört.

Ullrika - Snarare "Håhåjaja, då slår pliktmänniskan till igen då". Det krävdes om man så säger ingen massiv personvalskampanj för att bli invald.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Anders Sparring

Anders Sparring

24 april 2009 13:20

Konstituerande möten är också viktiga. Tro mig, jag är herr ordf..

Intressant dock, att det är en bostadsrätt ni bor i. När jag bodde i huset var det tjänstebostad. Morsan jobbade på Långro. Farsan på Krinolinen.

http://anderssparring.blogspot.com

 
Ingen bild

Öhrn

24 april 2009 16:12

Själv är jag ordförande och en av mina vänner som flyttade in är numera vice ordf.

Vi jobbar hårt på ett maktövertagande och smider ondsinta planer om hur vi skall göra det hela till ett mer intressant boende ur våran synvinkel...

 
Anders

Anders

27 april 2009 23:56

Grynnan - Vi har en del som bor kvar från tjänstebostadstiden. Långbro är ju flashiga bostadsrätter (för folk som inte tror på spöken) numera. Länkarna Krinolinen finns kvar däremot!

Öhrn - Trots dina många fruktansvärt dåliga sifdor är jag faktiskt rätt säker på att du är en riktigt bra bostadsrättsordförande - på ett slags preussiskt sätt.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Öhrn

9 maj 2009 11:24

Jobba nu på det kreativa som behövs i en styrelse och se till att inspirera de som sitter i styrelsen. Jag ser en städdag framför mig där medlemmarna får olika rollbeskrivningar och möjligheten att spela teater för att liva upp stämningen lite.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se