Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Trollet plankar Levengood

Av Anders - 29 april 2009 21:36

Efter att ha dammat ner oss duktigt på lekplatsen (jag säger det igen, en sak dom glömmer att berätta för en när man skaffar barn är att man konstant kommer att vara skitig eftersom man lyfter sin smutsiga/ dammiga/ leriga/slemmiga unge) satte jag ett milt protesterande Troll i vagnen och började baxa mot centrum. Hans gunga litegrann bemötte jag med ett resolut Nämen Trollet, nu ska vi handla mat och sen ska vi gå hem och äta mellis. Varpå ungen, resignerad och dessutom trött och hålögd, börjar en liten gnölig visa som går ut på att han entonigt upprepar mantrat handla lite maaat handla lite maaaat.


Enda problemet är att vi ska till Systemet innan mataffären. Och där luggar jag runt bland rödvinet med en unge som ser trött och tragisk ut och som dystert mässar handla lite maaat, handla lite maaat.


Det är fan som plankat direkt ur förordet på den där Gamla tanter lägger inte ägg.

 
ANNONS
 
Mia

Mia

30 april 2009 18:50

Jag måste skaffa mig en egen liten tuss snart som gör och säger härliga grejer. Ska konsultera Ola i saken nu faktiskt. Det är tur att din fina blogg finns så länge.

http://www.menmia.se

 
Anders

Anders

3 maj 2009 23:33

Mia - "Konsultera i saken", är det så ni ungdomar kallar det nuförtiden? På min tid sa vi "göra fult".

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se