Direktlänk till inlägg 4 maj 2009

Leka karlakarl (Blaiku No. 33)

Av Anders - 4 maj 2009 01:01

Byter min första trasiga baklykta.

Oljig smuts på poethänderna. Jag hindrar impulsen

att torka dom på designerjeansen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ola

4 maj 2009 07:50

Var du ute och mekade bil i designerjeans? Sånt brukar sluta med att man får en oljefläck eller ett moderiktigt hål på ena knät även om man är jäkligt försiktig. Nu när du har en bil så har du ju också en ursäkt att införskaffa värdens mest praktiska (och förmodligen även bekvämaste) plagg, ett blåställ :)

 
Mia

Mia

4 maj 2009 09:18

"Oljig smuts på poethänderna" - vackert! Får jag sno det?

- Mia hjälp till här!
- Nej tack. Jag kan få oljig smuts på poethänderna.

http://www.menmia.se

 
Ingen bild

D

4 maj 2009 11:49

Men alltså, poet i mekarbyxor, tänk vilken succé! Du MÅSTE skaffa blåställ eller blåbyxor, hur skall du annars kunna byta däck...? :p Även oljig smuts på poesiutskrifterna tror jag kommer ge oanade framgångar.

 
Anders Sparring

Anders Sparring

4 maj 2009 17:27

Ha ha, mycket träffsäkert
Tänk på att varje sann poet har ett par fula jeans och ett par arbetshandskar liggande, lite som en superhjältedräkt för kvickt identitets- (och lamp-) byte.

http://anderssparring.blogspot.com

 
Ingen bild

Johan

4 maj 2009 21:23

Tur att att det finna ett blåställ även för poeter. Tänk att jobba i Blå Stället hela dagarna!
http://www5.goteborg.se/prod/gunnared/Blastallet/dalis2.nsf/vyPublicerade/61FD8476822D87D6C1256D09003DCB8E?OpenDocument

 
Anders

Anders

4 maj 2009 21:42

Alla - Men snälla rara ni, det är väl klart jag äger ett par blåbyxor! Ett par välanvända från min tid som lagerarbetare. Har dessutom mina stålex kvar i nån trunk i källaren. Men innan man kan byta lampa så måste man åka till macken och köpa lampor och då blev det så att bytet skedde där. I designjeans.

Till blåsSTÄLL är jag däremot lätt tveksam. Jag har fortfarande aldrig varit iklädd ett ställ i min storlek. Oftast är dom avsedda för en kortare herre och stramar otrevligt runt testiklarna.

Ola - jag är inte helt säker på om byte av bakre positionsljus konstituerar mekande. Fast gärna för mig, det får mig att känna mig jädrans frän!

Johan - Som av en händelse är det faktiskt just på Blå Stället min pjäs Apberget, som jag bloggat om tidigare, spelas.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ditte

4 maj 2009 22:22

phiuh... Jag tänkte väl det..! Det var det här med designerjeans som ställde till det i huvudet på mig. Finns det möjligtvis poesi från lagerarbetartiden..?
Förresten så kom jag på det också att blåställ blir för krångligt, det går ju inte att böja sig i dom heller.

 
Sofia

Sofia

4 maj 2009 23:11

tur på braxorna!

http://sofiasko.bloggagratis.se

 
Håkan (hakke)

Håkan (hakke)

4 maj 2009 23:17

Jag fick en plötslig impuls
att peta in ett förargligt litet mellanslag

mitt emellan "design" och "jeansen".

http://hakkesnack.blogsome.com

 
Anders

Anders

4 maj 2009 23:33

Ditte - Har nog inte skrivit poesi sen vi lärde känna varann på Fontin för sisådär femton år sen. Poethänder ska ses som ett samlingsnamn.

Sofia - Det är bra braxor, så absolut!

Hakke - Nu känner jag mig korkad. Då vore det ju ingen blaiku utan en särskrivning. Väl? Här finns uppenbarlighen en lustighet som jag missar. Hilfe!

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Håkan (hakke)

Håkan (hakke)

5 maj 2009 00:46

Efter din impuls att torka oljesmuts på designerjeansen skulle en felkonstruerad blaiku -- dessutom med en särskrivning -- sitta som en basker på tanten. Var min impuls. (Dessutom på särskriven blaiku.)

http://hakkesnack.blogsome.com

 
Håkan (hakke)

Håkan (hakke)

5 maj 2009 00:47

Och vad i hela friden gör jag uppe såhär sent? Hilfe!

http://hakkesnack.blogsome.com

 
Anders

Anders

5 maj 2009 08:19

Hakke - Aaaah, DÅ är jag med! Kul, faktiskt (säger jag sådär lite desperat som man gör när man inte fattade nåt första varvet)! Hoppas du sov gott sen.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Monica

5 maj 2009 19:01

Fullkomligt underbar Blaiku! I lajk!

 
Anders

Anders

5 maj 2009 23:48

Monica- Tackar och bockar! Och roligt att ses härom dagen (om du nu inte är nån helt annan Monica).

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Monica

8 maj 2009 10:05

Ja, vem är jag? Egentligen?
Men den här Monican var i alla fall den du guidade till Systemet i Fruängen härom dagen! Vi blev mycket nöjda med besöket. Jag över kort Systemetkö, skojig utländsk allt-mellan-himmel-och-jord-affär, två mataffärer (dock ingen lösviktspersilja, men billig ananas) och blomstånd på torget. Sara blev glad över plaskande fontän att balansera utmed (doppa fot i) och slänga maskrosknoppar och dito blad i, fina glaskulor i allt-mellan-himmel-och-jord-affären och över att få välja färg på fem gerberor som vi köpte, och gnaga lite på deras skaft medan jag låste upp hojen.
Lyckad utflykt med andra ord.

 
Anders

Anders

9 maj 2009 01:35

Monica - Så fint har vårt grå förortscentrum aldrig fått framstå, tror jag! Kan för övrigt tipsa att det finns en krajbutik (eller allt-mellan-himmel-och-jord, om man vill vara snäll) till uppe på terassen. Vi hade en tredje också, hör och häpna, men det var uppenbarligen en för mycket.

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se