Direktlänk till inlägg 5 maj 2009

Trötta hjärnor skramlar mest

Av Anders - 5 maj 2009 22:56

Så okej, jag har gjort min första kvällsmangling på ganska länge. Var nödvändigt att få iväg en del hej hej hur fan går det?-mail till dom som ansvarar för researchen för det här pjäsprojektet jag (sen igår) gett mig in på. Dom ligger efter nämligen, surprise. Research ligger nämligen alltid efter. Och innan jag får nåt slags hum om vad dom fått ihop är det svårt för mig att börja (med tanke på att det här då ska bli en pjäs som bygger på dokumentärt material och inte mina fria fantasier, ja ni fattar). Således en del hej trummelitrum. Och stress. Dag två. För ramarna är tajta, och tiden är knapp och sista augusti ska allt vara klart och då är det ändå två översättningsprocesser som ska pressas in där också.


Men nu var det ju inte gnöl jag skulle ägna mig åt, utan en lätt flippad bloggidé. Se alltså ovanstående som enbart en lipig ingress.


Såhär: jag har fått nåt slags underligt infall om att skapa kategorien Mina bästa kroppsdelar. Mest för att det är ett skojigt namn på en kategori tror jag. Fråga mig inte varför det blev just kroppsdelar, det bara blev det, okej? Tanken är i alla fall att jag skulle skriva ett antal inlägg baserade på det första som poppar upp i skallen när jag tänker på lite olika kroppsdelar. Kan vara en konkret minne, kan vara en bild, kan vara en vibb på kroppsdelen i fråga i allmänhet.


Men för att det ska bli lite roligare och svårare så kom jag på att det ju vore roligt att låta er, mina k. läsare, bestämma vilka kroppsdelar det ska röra sig om. Blogga lite på begäran, liksom! Så om ni i kommentarerna till det här inlägget skriver vilka kroppsdelar ni vill ha blogginlägg om (ni får bara önska en var!), så hugger jag dom första tio föreslagna kroppsdelarna och bloggar om dom i den ordningen. Och blir det skitkul med en kniv så gör vi om det med nån annan rubrik senare. Skrattfest för hela familjen. Det största som hänt bloggosfären sen blaikun, lätt.


Okej, är ni beredda? Då kan man börja önska....NU!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ola

6 maj 2009 07:15

Haha, detta var ett inlägg som borde generera VÄLDIGT många kommentarer :) Och för första gången på länge är jag lite nöjd med att jag är uppe och jobbar så helvetes tidigt på mornarna och därmed hamnat näst först i kön. Just det, kroppsdel, jag är lite sugen på att välja det lymfatiska systemet men sansar mig och tar knäskålarna. Lycka till :)

 
Översättarhelena

Översättarhelena

6 maj 2009 07:38

Polisongerna! Eller räknas de inte som en kroppsdel? Då tar jag väl huvudet då. (Eftersom polisongerna sitter på det.)

http://oversattarbloggen.blogspot.com

 
Ingen bild

Johan

6 maj 2009 07:53


Även att bo i staterna verkar ha en fördel...Jag vill gärna att hjärtat får vara med!

 
Ingen bild

Ditte

6 maj 2009 11:00

hade också tänkt säga näsan, men då säger jag naveln.

 
ullrika

ullrika

6 maj 2009 11:17

tjo! jag vill läsa om tungan!

http://ullrika.se

 
Håkan (hakke)

Håkan (hakke)

6 maj 2009 14:02

Eftersom detta är en vuxenblogg och det bevisligen hör till dina bästa kroppsdelar vill jag ha ett blogginlägg om snorren, dasen, familjelyckan. (Fastnar jag i spamfiltret nu?)

http://hakkesnack.blogsome.com

 
Ingen bild

Bropp

6 maj 2009 18:01

Ryggen! "Ventilen" FTW!

 
Anders

Anders

6 maj 2009 23:52

Alla - för tydlighets skull vill jag understryka att "Mina bästa kroppsdelar" inte nödvändigtvis måste sitta på mig själv. Detta för att mota dom värsta egotripparna i grind. Tänker mig att jobba associativt och frejdigt.
Listan hittills är då:
1. Näsa
2. Knäskålar
3. Polisonger (är NATURLIGTVIS en kroppsdel!)
4. Hjärta
5. Navel
6. Tunga
7. Kuk
8. Rygg.

Och kom igen nu då! Nog måste ni väl kunna få ihop en komplett lista, eller?

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mia

7 maj 2009 11:03

Okej... Jag skulle gärna se ett inlägg om RÖV helt enkelt. Hmm - bakdel, rumpa, stuss, stjärt... You name it!

 
Anders

Anders

9 maj 2009 00:42

Mia - DITT rövinlägg gick ju inte av för hackor, precis. Blir svårt att toppa det! Men jag gillar rumpor. Klart det blir rumpor! Som nummer nio.

Då har vi en ruta kvar, pipel! Vore ju lite dystert att dra igång utan att ha fått ihop full lista. En till!

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se