Direktlänk till inlägg 9 maj 2009

Säcken, askan och kniven - ett personligt meddelande till herr Öhrn

Av Anders - 9 maj 2009 13:29

Janne , jag är gärna (och oundvilkigt) djupt oense med dig i såväl fotbollsfrågor som kultur/juridik-frågor. Men jag vill verkligen inte vara osams med dig personligen.


Tonlägen i skrift är svårt (det vet jag som dramatiker tämligen väl, om inte annat), och det är lätt att retoriken blir uppskruvad. Ibland funderar jag på om man skulle vara frikostligare med dom där fåniga jävla blinksmileysarna i alla fall...


Jag gillar inte att vara osams med folk. Särskilt inte med folk jag faktiskt gillar och alldeles särskilt när det är i onödan. Och att älta tar energi. Jag skriver därför för första gången ett inlägg riktat till en enda person, och ber dig vördsamt om att ta en titt på dom kommentarsrutor där vi sluggat på varann hittills.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linus från länge sedan

10 maj 2009 20:32

Vem är Janne Öhrn? Vad har jag missat? Länk?

Nog för att man är Gbg-blind, men den ende Janne jag kan komma på tränar ÖIS... Fast honom förstår jag att du är lite sned på.

 
ullrika

ullrika

11 maj 2009 21:29

med risk för urspårning hojtar jag: det finns en tränar-Janne till minsann! en kvasttränare.

http://ullrika.se

 
Anders

Anders

12 maj 2009 00:35

Linus FFLS - Länkar inlagda. Fotbollsgrejen är pajkastning som gick lite långt. Ifråga om Odell och flaggmålning är vi djupt oense i sak, men för den sakens skull behöver man ju inte bli osams.

Ullrika - Det där var tre poäng i röven som jag räknade kallt med. Önska kan man ju, men att med halva startelvan skadad tro att man ska knipa poäng på Örjans vall, det är bara naivt. Jag tippar på dumstruten och säger grattis!

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Linus från länge sedan

13 maj 2009 12:15

Ditt lag ligger åtminstone i Allsvenskan. Mitt ligger i Div. 2 Norra... och vi har nog aldrig haft en klack i hela klubbhistorien (sedan 1934).

Jag håller tummar (obrutna sådana) för att ni spottar upp er och klättrar, hur som helst.

 
Anders

Anders

14 maj 2009 00:08

Linuss FFLS - Jag fnular på vad det kan vara för gäng. Du är väl Närking, va? Och division 2 Norra som i norra Svealand? Eller som i Norrland? Hmm.

Tack snälla för stöttning, dock. Det ser inte ljust ut, men att slippa dratta ner i superetan igen vore ju en nåd att stilla bedja om...

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Linus från länge sedan

17 maj 2009 08:02

Skrev fel - det ska vara Div.1 Norra. BK Forward är laget, så slipper du klia sönder polisongerna i funderingarna. ;)

Och du har rätt - man byter. Inte. Lag.

 
Anders

Anders

17 maj 2009 13:22

Linus FFLS - Så sant som det är sagt. MItt Engelska lag är för övrigt Claret and Amber - Bradford AFC. Dom kan man knappt ens följa på tidningarnas resultatsidor längre...

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se