Direktlänk till inlägg 11 maj 2009

Vardagspremiärer 10:e maj 09

Av Anders - 11 maj 2009 23:46

Söndagen bjöd på en hejdundrande vardagspremiär för hela familjen Kniv, av allra allra småborgerligaste märke. Vi packade nämligen in oss allihop i Sonja och åkte och veckohandlade.


Vi snackar Coop Forum Västberga. Vi snackar långlång inköpslista. Vi snackar jävla veckomatsedel! Vi snackar fylla frysen. Vi snackar tvåtusen spänn och en rabattcheck på 10% som faktiskt gör lite skillnad. Vi snackar sex papperskassar i bagageluckan på kombin. Vi snackar inte matchande träningsoveraller, men nästan.


Och det var fantastiskt.


Att strosa runt med en sån där kundvagn stor som en likkista i sakta mak, plockande grejer från dignande hyllor! Att impulshandla stekpanna och nya glas! Att ha ett Troll som sitter i det där utfällbara sätet på vagnen, det där som man aldrig har använt förut, koncentrerat plockande ner grejer i vagnen (även om hans bestämda uppfattning var att vi köpte för lite av allting). Känslan av att Nämen, det blev ju faktiskt billigare än man trodde! Och den djupa grottmänniskotillfredsställelsen i att lugga upp kassarna i lägenheten och veta är här ska det fan på sin höjd kompletteras med nån liter mjölk under den kommande veckan. Ugga bugga, duh family is provided. Good food.


Det var fan nästan som sex. Nästa gång ska vi pröva en sån där liten dosa där man scannar in varorna efter hand som man plockar dom. Visa mig det museibesök som toppar det!


Wir nähern uns die Biedermeier, som Oskar Matzerath sa.


 
ANNONS
 
Översättarhelena

Översättarhelena

12 maj 2009 07:52

Vuxenpoäng! (Själv väntar jag fortfarande - troligen förgäves - på just dessa poäng, för jag har aldrig riktigt lyckats lära mig att veckohandla.)

http://oversattarbloggen.blogspot.com

 
Frida

Frida

12 maj 2009 09:24

Åh! Vad trevligt det låter. Storhandla är skoj! Jag har alltid älskat att strosa omkring i stora affärer och plocka ner saker i en korg eller vagn. Trevligast är det ju om någon annan betalar, men det är liksom själva känslan där inne som är trivsam. Jag är för övrigt helt såld på Rusta och andra likvärdiga allt i allo-butiker. Man kan FYNDA! Och det är typ bättre än sex, ja. Varning för sån där blippdosa förresten, om den krånglar eller om ni blir utsatta för "stickprov" och tvingas plocka ur alla varor igen, kommer antagligen tillfredsställelsen att avklinga exponentiellt.

http://vad-frida-sa.bloggagratis.se

 
ullrika

ullrika

12 maj 2009 20:54

Som boendes i liten stad å bortskämd med stormataffären mitt i stan får bilen alltid stå. Men tjo för frihet!

http://ullrika.se

 
Anders

Anders

13 maj 2009 23:53

Översättarhelena - Jag har till och med slutat med uttrycket "vuxenpoäng"! SÅ jävla vuxen är jag!

Frida - För tydlighets skull vill jag bara försäkra att jag naturligtvis inte tycker att storhandla är bättre än sex, och det gör förstås inte du heller. Det vore ju hemskt sorgligt, menar jag. Vad gäller blippdosan låter det så sjukt jävla jobbit att jag nog faktiskt blev helt avskräckt.

Ullrika - Jag vill också bo mitt i en liten stad! Snart lämnar vi Ståkkålm!

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se