Direktlänk till inlägg 13 maj 2009

Kroppsdelar, härrvarre kroppsdelar!

Av Anders - 13 maj 2009 23:36

Imorgon kör jag igång med nya dumprojektet Mina bästa kroppsdelar. Först ut är ansiktets prydno och mitt förmodligen främsta fysiska kännetecken.

Sen följer åtta stycken kroppsdelar till efter de ivriga läsarnas önskemål. Lite sorgligt känns det ju dock att det fortfarande är tomt på tionde och sista platsen på listan. Får mig litegrann att tvivla och undra om det här kanske bara är en aslarvig och sjukt egotrippad idé och Fan folk kanske tror att det här ska handla om att hålla på och smickra mig själv när det i själva verket ju är en slags associativa utgångspunkter, fast fan man kanske borde köra det under Aftonstunden i alla fall och inte göra nåt väsen av det och-


Kan ingen ta sitt ansvar för en überängslig bloggare och dra till med en kroppsdel till? Så kör vi sen?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linus

14 maj 2009 02:33

Fotknölen, I hate that MFer finns bara till för att slå i, eller??

 
Mia

Mia

14 maj 2009 06:47

Jägarns jag hann inte först. Annars hade jag tänkt mig "Ögat". Läskiga ögonglober och så vidare. Burr. Fast munnen är ju också intressant. Första kyssen, första gången man smakar pizza, tandläkarbesök, grodor som hoppat där ur...och så vidare.

http://www.menmia.se

 
Huskorset

Huskorset

14 maj 2009 18:22

Men jag trodde bara man fick önska en gång?
Naveln är kul annars. Är den tagen? Måste kolla.

http://huskorsetshemligaliv.blogspot.com

 
Huskorset

Huskorset

14 maj 2009 18:27

Ditte och jag tänkter lika, det är tydligt.
Då föreslår jag armbågarna istället. Ifall man får rösta en gång till. Det är ju roligast med en full tia. OM ingen annan kommer med ett förslag, asså. Eller blev det full tia med munnen? Suck, jag är trött i huvudet. Har jourat på kooperativet idag.

http://huskorsetshemligaliv.blogspot.com

 
Anders

Anders

15 maj 2009 10:36

Linus - Fotknölen it is! Då är listan full, pipel!

Mia - Du har redan fått med röven, unga dam. då kan man min själ inte komma stickande med några ögon eller munnar eller andra rumsrenheter. Du hade din chans att vara mogen och anständig, men SÅ TOG DU INTE DEN!

Huskorset - Ditte är en mycket klok person. Ni har dessutom samma jobb.

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se