Direktlänk till inlägg 15 maj 2009

Tre saker som gjorde gårdagen till en ovanligt lyckad gårdag

Av Anders - 15 maj 2009 10:57

1. Jag hittade vigselringen! Jag hade lagt den på ett ohyggerligt fiffigt ställe ovanpå en ljuslykta. Fråga mig inte varför. Jag tar den aldrig nånsin av mig igen.


2. Massa manus på Scenario blev skitkul. Jag fick bra respons och hade roligt själv, och känner mig så här dagen efter jävligt peppad på att bli klar med en förstaversion så fort det bara går. Regissören Wallander-Lasse har väntat tålmodigt i ett år och det vore schysst att kunna drämma in en informell reading på nåt hotellrum under teaterbiennalen. Extra plus i guldkanten: två av mina meddramatiker igår, Kommunist-Johanna samt Nikki, är såna som jag stöttat och bollplankat med. Såna där Unga och Lovande. Storebroderlig stolthet.


3. Efteråt gick jag med Mådan, Anna K, Snaran och Chäf-Malin och tog ett par öl. Jag drack två, men det räckte för att bli lite trevligt salongsberusad. Grönbete! En vanlig torsdag, man tackar!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ola

15 maj 2009 12:35

Grattis, framför allt till upphittandet av ringen. Jag har faktiskt tänkt ut en antiringbortslarvarpryl som jag kanske kan presentera för dig nästa gång vi ses. En förutsättning är ju då att man har en ring som man kan inte tappa bort och det har du ju nu så det passar extra bra :)

 
Kvasthilda

Kvasthilda

15 maj 2009 15:13

Underbart att ringen kom tillrätta :-) Man gör ofta såna där oerhört intelligenta saker. "Jag lägger den här så vet jag var den är sen". JO PYTTSAN. Det är smart att man då väljer ett ställe som aldrig varit i närheten av epitetet vaktplats tidigare...
Själv kan jag inte ha mina ringar längre. Brände mig på en överhet köttsoppa i en fjällstuga en gång och var tvungen att ta av mig dem. Sedan har fingrarna av nån underlig anledning blivit två nummer för stora i samma veva. Eller om ringarna krympt. Så är det nog.

http://malmdamm.bloggagratis.se

 
Anders

Anders

15 maj 2009 23:08

Ola - Det luktar världspatent lång väg. Spännande!

Kvasthilda - Klart det är ringarna som krympt. Fjäll-luft och sånt där, vet man ju vad det gör med ädelmetall.

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders - 26 maj 2009 22:25

På sista tiden har flera av mina inlägg lett till att folk jag bryr mig om har missförstått och tagit illa upp. Vilket känns fruktansvärt jobbigt. Jag är inte Alex Schulman och den här bloggen har verkligen aldrig avsett att provocera eller göra folk...

Av Anders - 24 maj 2009 23:59

Och jag kröp till kojs vid midnatt, redig som få, Bäst att vara utvilad inför att jag ska köra så långt imorgon, och jojomen, somnade nästan med boken på näsan, men hann släcka och ta av mig glasögonen.   Vid tio i ett vaknade Trollet, snorig, hostig...

Av Anders - 23 maj 2009 22:52

Sitter på övervåningen till ett litet hus på Koön-sidan av Marstrand. Loppan, svärmor och svärfar är på bröllop i Göteborg, en barndomskompis till Loppan som gifter sig idag. (Jodå, jag var också bjuden. Men OSA:t var för länge sen, innan Trollet ens...

Av Anders - 23 maj 2009 22:40

Jag har för första gången kört finfina Röda Sonja från kust till kust. Som ett spjut gick hon! Ändå tog det sju timmar från södraste Ståkkålm till Marstrand där svärföräldrarna bor. Kön mellan Kungens Kurva och Södertälje är ju som alla vet i stort s...

Av Anders - 20 maj 2009 00:39

För att ängsligt manifestera att Nä, idé med Mina bästa kroppsdelar är inte att skriva dom längsta inläggen i mannaminne kommer del tre omedelbart: Polisonger. Översättarhelena önskade.   Här är han. Amos i Hem till gården. Förutom bilden på en slåt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se