Alla inlägg under maj 2009

Av Anders - 3 maj 2009 23:39

För övrigt kan jag efter närgångna antropoligiska studier konstatera att Trollet faktiskt i stort sett alltid sätter dit magneterna i rätt ordning. Men det här med vänster till höger-principen, det tycker han uppenbarligen är småborgerligt.





Av Anders - 1 maj 2009 10:53

Herrängsgården  - Här sjunger en kör, en sån där med en flinskallig dirigent iförd kort beige rock som vänder sig om och bockar mot publiken mellan varje nummer. Medelåldern är ungefär sextio. Dom är knäckande bra, jag får seriöst vällustrysningar på ryggen. Plötsligt upptäcker jag att en av altarna är en receptionist från Bruket. Hon strålar på ett sätt jag aldrig sett henne göra förut. Nu ser jag henne förmdligen mitt i sin stora passion i livet. Sånt är så jävla häftigt.


Herrängsgården - På det stora bålet, bestående av ris, sly och trasiga möbler, har dom tejpat fast ett stort blädderblocksark. På det står Vissa av våra grannar är oroliga för eldningsförbudet. Därför blir det tyvärr ingen brasa i kväll. Men vi har korv, sång och trevligt sällskap 18-21!!! Utropstecknen ser desperata ut. Runt bålet står barnfamiljer och utstrålar besvikelse. Jag har en distinkt känsla av att alla vet exakt vilka dom "oroliga grannarna" är. Jag har också en distinkt känsla av att några halvpackade familjefäder vad det lider kommer att tända det här bålet i alla fall.


Långängen - Vi går tjugofem minuter till, till Segeltorp. Här är det en jävla jättebrasa, tivoli, lotterier, godis i såna där giftiga färger och former som man inte riktigt ser nån annanstans och en kör som inte hörs där dom står på ett lastbilsflak. Samt, förstås, ljuv ungdomsfylla. Undrar hur många gånger det här replikskiftet har yttrats under svenska högtider?

Halvpackad fjortis: Jag såg din morsa därborta.

Helpackad fjortis (med vild panik i rösten): Skojar du !?


Hoppas ni hade en fin kväll allihop!


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards