Senaste inläggen

Av Anders - 8 april 2009 23:32

Utan bara nåt som jag inte kan skaka av mig. Visst låter Rick Falkvinge som en seriefigur ur Agent X9? En sån där i svartvitt med rumphaka, bena, fyrkantig käklinje och knivskarpa polisonger?


Jag har ingen aning om hur karln ser ut i verkligheten. Jag misstänker att han har en munkjacka i fleece. Men tills motsatsen bevisats tänker jag föreställa mig honom i skrynklig trenchcoat och slips som fladdrar över axeln när han fajtas i hamnområden med utrop som Eländiga skurk! Jag gav dig chansen att komma med godvilligt! Sen går han hem och torrentar lite Coldplay.

ANNONS
Av Anders - 8 april 2009 23:10

Fler och fler hittar uppenbarligen hit dels genom länkar från andra bloggar, dels genom att googla på ett sätt som gör det uppenbart att det är just Med en kniv! dom söker. Men längst ner i listan över referenser till min blogg fortsätter det att vara skönt obskyrt. Det gör mig både glad och förvirrad att se vad för underligheter folk googlar - och hamnar hos mig! Under perioden 2-8:e april finner vi exempelvis:


En tumregel (Vad är det man hoppas på att hitta? Svaret på Allt?)

Kattspråk (Ja, då är ju kattfobikerns blogg helt rätt ställe)

Skojiga och kul rim (Jag vågar inte ens tänka på vad nån som googlar skojiga och kul rim ska ha dom till)

Svullet gomsegel (Länken pekar mot ett inlägg där jag gnölar om att tre av fem tår saknar namn. Hoppas innerligt inte det var någon vars strupe höll på att korka igen som panikgooglade...)

There's something wrong with the system (Här är jag träff nummer fyra av drygt 39 000 000. There's uppenbarligen something wrong with the system där också)

Pyttesmå troll ifrån alla hål (Här är jag träff nummer ett på google. Jamen ni fattar ju själva hur jävla stolt man blir när man dunkar in pole position på en sån kvalitetssökning!)ANNONS
Av Anders - 8 april 2009 22:47

Trollet har idag för första gången gungat i en sån där däcksgunga. Båda småbarnsgungorna i parkleken var upptagna (av några ytterligt försiktigt vaggade småpluttar, säkert rena provokationen i "Mycke gunga!"-fartdåren Trollets bok), varpå han stolpade fram till närmsta bildäck upphängt i kättingar och bestämt sa DEN!


Det gick bra en liten stund, när vi gungade i stort sett i fas med jag har precis fått två tänder i underkäken-gänget intill. När vi försökte med bara lite mera fart (på Trollets vildsinta uppmaning, helt renons på insikt om sina egna begränsningar) trillade han igenom och slog i hakan. Förstås. Det gick bra dock, och sen blev en av dom trygga småbarnsgungorna ledig. Och sen höll jag på att aldrig få gå hem. MYCKE gunga!


Trollet har dessutom idag uttalat siffrorna åtta, nio, tolv. Men räkning, det har han noll koll på. Han kan siffororna mellan ett och sex i någorlunda rätt ordning, men har ingen aning om vad dom är bortom rena språkljud. Dessutom ingår fem och en halv skopa i vällingdoseringen, vilket skapar extra begrepsförvirring. Efter fem kommer således oftast hall.


Jag hade egentligen tänkt att nämna nåt helt annat, men har precis lyckats prestera ett personligt rekord av tveksam halt. I den förra kommentaren jag skrev (till inlägget Take Two precis härnedan) lyckas jag nämligen av slarv och trötthet dunka in flera skrivfel än vad som borde vara möjligt på fjorton rader av en någorlunda skrivkunnig person. Vi snackar hela sju stycken! Nämligen:

MIa (stort i), komer, missat kommatecken, bolar, en saligt blandning, missad punkt, naturligtvsi.


Mitt ordmärkarmandat är förverkat för lång tid framöver. Fan ogg.


Av Anders - 7 april 2009 22:55

Rent statistiskt bör det ju bli helt rätt vilken dag som helst nu.

Av Anders - 6 april 2009 23:41


Jag behövde bara få det ur mig. Nån dag ska jag skriva nåt ordentligt på temat.


(Nä, jag är verkligen ingen älskare av IPRED. Men kom inte dragande med att den bästa konsten skapas för sin egen skull av folk som skiter i om dom får nån cred för det. För det är djupt och innerligt trams.)
Av Anders - 5 april 2009 22:11

I år ligger publikbeläggningen på Stockholms Stadsteater på whooping 95,1 procent trots finanskrisen, enligt den här artikeln i DN. Presschef Lotta Fristorp är förstås med all rätt glädjestrålande. "Vi har haft lika utsålt på smala föreställningar som Påsk och Tre systrar, men också på lättillgängligare uppsättningar som De tre musketörerna", säger hon.


Nu räknas alltså stora scenen-uppsättningar av Strindberg och Tjechov som smala. (Vilket i så fall skulle innebära att exempelvis mina pjäser akut bör spärras in på en anorexiklinik nånstans.)


Håll i er kära teatervänner. Jag är rädd för att positionerna kommer att flyttas bakåt så det fladdrar i öronen dom närmaste åren. Han den här Shakespeare är ju inte känd för nåt annat än teater egentligen va? Har han inte vart på TV ALLS? Det blir fan svårkommunicerat.

Av Anders - 5 april 2009 22:02

Här kan man exempelvis tydligen både titta på fjärilar och Tolkienska monster som sover vintersömn. Vad mer kan du begära av en utflykt?

Av Anders - 4 april 2009 11:55

Nåt är lite frustrerande med

hur glad man blir av första vårsolen.

Är jag en växt eller?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Med en kniv! med Blogkeen
Följ Med en kniv! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se